Beşiktaş bir dönem değeri 30 milyon euro olan Portekizli futbolcuya teklif yapmıştı. 26 yaşındaki Lisboalı futbolcu kararını verdi

Merkez orta saha pozisyonunda açığı olan Beşiktaş, değeri bir dönem 30 milyon euro olan Portekiz Lisboalı futbolcuya transfer teklifi yapmıştı. Başarılı futbolcudan siyah beyazlı ekibe yanıt geldi.

Beşiktaş bir dönem değeri 30 milyon euro olan Portekizli futbolcuya teklif yapmıştı. 26 yaşındaki Lisboalı futbolcu kararını verdi

Teknik direktörlük görevine Portekizli tecrübeli teknik adam Fernando Santos'u getiren Beşiktaş'ta devre arasında takımı güçlendirmek adına yapılan çalışmalar başladı. 

Siyah beyazlı ekipte orta saha konusunda ciddi sorunlar yaşanıyordu. Bu nedenle Hasan Arat yönetimi ilk olarak rotayı bu bölgeye çevirdi. Siyah beyazlılar, orta sahadaki sorunu çözeceğini düşündüğü Lisboa doğumlu 26 yaşındaki oyuncu Renato Sanches'e teklif götürdü. 

Beşiktaş bir dönem değeri 30 milyon euro olan Portekizli futbolcuya teklif yapmıştı. 26 yaşındaki Lisboalı futbolcu kararını verdi - Resim : 1

YENİ TEKNİK ADAMIN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Sanches, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'i çalıştıran Fernando Santos'un öğrencileri arasında yer alıyordu. Bu nedenle Sanches'in kendisine teklif yapan Olympiakos ve PAOK'u değil de Beşiktaş'ı seçeceği düşünülüyordu fakat siyah beyazlıları hüsrana uğratan haber geldi. 

KARARINI VERDİ

Paris SG'den Roma'da kiralık olarak forma giyen başarılı oyuncu, bu sezon Roma'da 9 maça çıktı ve 228 dakikada sahada kalarak 1 gol attı. UOL Esporte'nin haberine göre; Renato Sanches, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.