Beşiktaş-Giresunspor maçında çok tartışılmıştı! Hakem Atilla Karaoğlan'ın Aboubakar pozisyonuyla ilgili sözlerine sadece tv100.com ulaştı! "Sırtım dönüktü, görmedim"

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan maçta Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçta Giresunspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında siyah beyazlı takım kontra atağa çıkarken Aboubakar ile Giresunsporlu futbolcu arasında yaşanan pozisyon çok tartışıldı. Hakem Atilla Karaoğlan'ın pozisyonla ilgili söylediği sözlerine tv100.com ulaştı. İşte detaylar...

Beşiktaş-Giresunspor maçında çok tartışılmıştı! Hakem Atilla Karaoğlan'ın Aboubakar pozisyonuyla ilgili sözlerine sadece tv100.com ulaştı! "Sırtım dönüktü, görmedim"

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan maçta Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçta Giresunspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında siyah beyazlı takım kontra atağa çıkarken Aboubakar ile Giresunsporlu futbolcu arasında yaşanan pozisyon çok tartışıldı. Hakem Atilla Karaoğlan'ın pozisyonla ilgili söylediği sözlerine tv100.com ulaştı. 

YAYINCI KURULUŞTAN tv100.com'a ÖZEL AÇIKLAMA

Pozisyonun net bir şekilde ekrana getirilmemesinin ardından yayıncı kuruluş ile iletişime geçen tv100.com spor muhabiri Mehmet Batuhan Ağır şu bilgilere ulaştı.

"Topsuz alanda olan bir pozisyon ve kontra atak. Yakın çekim olmaması kadar normal bir durum yok. Normalde top oyundayken kameralar, özellikle yakın çekim yapabilen kameralar genellikle topa odaklanır. Bazen sezmen, hissetmen gerekir pozisyonu ve futbolcuyu. Yine de o görüntü çekilebilirdi.

Her futbolcunun yakın plandan sürekli çekilmesi için 22 tane yakın çekim yapan kamera lazım ki böyle bir durum dünyada yok.

"GÖRÜNTÜ VAR'A GİTTİ"

Yayıncı kuruluş görüntüyü VAR'a göndermedi diye bir durum olamaz. Herhangi bir görüntü mevcutsa VAR' odasında da mevcuttur. Hatta VAR sistemi görüntü geniş açıda olsa dahi, anlık yakınlaşırma özelliği ile yakınlaştırabilir. Bu sistem VAR odasında bulunuyor." 

İŞTE HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN'IN O SÖZLERİ

tv100.com spor muhabiri Mehmet Batuhan Ağır'ın özel haberine göre karşılaşmanın ardından maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın yakın çevresine, "Ani gelişen bir ataktı. Ben pozisyonu izlerken, onlar orta sahada olduğu için pozisyona sırtım dönüktü. O yüzden görmedim. VAR'dan da uyarı gelmedi." dediği iddia edildi.