BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Şenol Güneş daha fazla katlanamadı, biletlerini kesti! İki yıldız takımdan gönderilecek!

Gelecek sezon şampiyon olmayı hedefleyen Beşiktaş’ta kadro yapılanması başladı. Şenol Güneş’in performanslarından memnun olmadığı Valentin Rosier ve Romain Saiss takımdan gönderilecek. Rosier’le Fransız ve Portekiz kulüpleri, Saiss ile de İngiliz ekibi Nothingham Forest ilgileniyor. Kara kartal iki futbolcudan hatrı sayılır bir bonservis geliri elde etmeyi amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Şenol Güneş daha fazla katlanamadı, biletlerini kesti! İki yıldız takımdan gönderilecek!

Süper Lig’de şampiyonluk yarışının dışında kalan Beşiktaş’ta yeni sezon yapılanması başladı.

Siyah beyazlılarda teknik patron Şenol Güneş’in performanslarını yetersiz bulduğu Nkoudou, Dele Alli, Atiba ve Welinton sözleşmelerinin sona ermesinin ardından takımdan gidecek.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Şenol Güneş daha fazla katlanamadı, biletlerini kesti! İki yıldız takımdan gönderilecek! - Resim : 1

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDILAR

Bu isimlerin yanı sıra siyah beyazlılarda performansıyla beklentilerin uzağında kalan isimlerin durumu da belli oldu.

Sezon başında transfer edilen Romain Saiss ve disiplinsiz davranışlar sergileyen Valentin Rosier ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Şenol Güneş daha fazla katlanamadı, biletlerini kesti! İki yıldız takımdan gönderilecek! - Resim : 2

Valentin Rosier

ŞENOL GÜNEŞ, SATILMALARI İÇİN OYNATACAK

Şenol Güneş iki futbolcuyu yüksek bonservis bedelleriyle satılabilmesi için sezon içinde birçok maçta oynatacak.

Rosier'le bazı Fransız ve Portekiz kulüpleri ciddi olarak ilgileniyor. 26 yaşındaki Fransız futbolcunun küçük bir zararla satılabileceği aktarıldı. Beşiktaş formasıyla bu sezon 23 maça çıkan Rosier, 1 gol attı, 3 asist yaptı. 

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Şenol Güneş daha fazla katlanamadı, biletlerini kesti! İki yıldız takımdan gönderilecek! - Resim : 3

Romain Saiss

Saiss'i ise İngiliz ekibi Nothingham Forest istiyor. Bedelsiz olarak transfer edilen Saiss'in de hatırı sayılır bir bonservis bedeli karşılığında gidebileceği vurgulandı. Beşiktaş formasıyla 19 maça çıkan Saiss 1 gol attı.