BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Topun ağzındaki yeni transfer herkesi şaşırttı! Performansı sonra karar net: Bonservisi alınacak

Beşiktaş’ta gönderileceği söylenen Arthur Masuaku’nun geleceği belli oldu. Siyah beyazlılar, takıma adapte olan Masuaku’nun bonservisini almaya karar verdi. Kartal, başarılı sol bek ile 1.3 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Topun ağzındaki yeni transfer herkesi şaşırttı! Performansı sonra karar net: Bonservisi alınacak

Beşiktaş’ın sezon başında İngiliz ekibi West Ham United takımından satın alma opsiyonuyla kiraladığı sol bek Arthur Masuaku, sezon ortalarında düşük bir performans sergilemişti.

Takımdan gönderileceği söylenen futbolcu, performansını günden güne artırınca ilk 11’in değişmez isimlerinden biri oldu.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Topun ağzındaki yeni transfer herkesi şaşırttı! Performansı sonra karar net: Bonservisi alınacak - Resim : 1

SÖZLEŞMESİNDEKİ OPSİYON KULLANILACAK

Özellikle Şenol Güneş’in de gözüne giren futbolcunun geleceği belli oldu. Siyah beyazlılar, 3 maç daha oynarsa sözleşmesindeki 2.2 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu devre girecek futbolcuyu, takımda tutma kararı aldı.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Topun ağzındaki yeni transfer herkesi şaşırttı! Performansı sonra karar net: Bonservisi alınacak - Resim : 2

KONTRAT DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Siyah beyazlılar, bonservisini aldığı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Demokratik Kongolu sol bek ise senelik 1.3 milyon Euro bonservis bedeli kazanacak.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 23 maça çıkan Masuaku 2 gol attı, 3 asist yaptı.