Beşiktaş-Karagümrük maçındaki olay ortaya çıktı! Salih’in attığı tekme sahayı karıştırdı, Cenk Tosun çileden çıktı: "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?"

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük takımları arasında oynanan hazırlık maçında yaşananlar ortaya çıktı. Salih Dursun’un kendisine faul yapan Emirhan Delibaş'ın kaburgasına vurduğu, daha sonra ise Emirhan’ın üzerine düştüğü ortaya çıktı. Cenk Tosun, yaşanan olaya tepki göstererek Salih’e, "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?" diye çıkışırken futbolcu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Beşiktaş-Karagümrük maçındaki olay ortaya çıktı! Salih’in attığı tekme sahayı karıştırdı, Cenk Tosun çileden çıktı: "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?"

Milli maç arasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük hazırlık maçında karşılaşmıştı. Siyah-beyazlılar rakibini Rebic ve Rachid Ghezzal’ın attığı gollerle 2-0 yenmişti. Maçta Karagümrük takımından Salih Dursun kırmızı kart görmüş ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti.

Salih’in kırmızı kart gördüğü pozisyonun detayları ortaya çıktı. Ogün Şahinoğlu’nun haberine göre Salih Dursun'un ayağındaki topa hareket halindeyken yatarak müdahale etmeye çalışan Emirhan Delibaş'ın faul yaptığına hükmeden hakem Burak Taşkınsoy, oyunu durdurdu. Top da o esnada dışarı çıktı.

Beşiktaş-Karagümrük maçındaki olay ortaya çıktı! Salih’in attığı tekme sahayı karıştırdı, Cenk Tosun çileden çıktı: "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?" - Resim : 1
Emirhan Delibaş

 

KABURGASINA TEKME ATTI

Sinirlerine hâkim olamayan Salih Dursun, yerde oturan 20 yaşındaki oyuncunun kaburgasına tekme attı. Bunun üzerine korkuya kapılan Emirhan kendisini korumak amacıyla yere kapandı. Salih, attığı sert tekmenin etkisiyle bir de Emirhan'ın üzerine düştü ve kolu da aynı şekilde kafasına geldi.

Beşiktaş-Karagümrük maçındaki olay ortaya çıktı! Salih’in attığı tekme sahayı karıştırdı, Cenk Tosun çileden çıktı: "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?" - Resim : 2

CENK TOSUN VE SALİH TEPKİ GÖSTERDİ

Salih'e özellikle Cenk ve Ghezzal tepki gösterdi. Cenk, "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?" diye çıkıştı. Kırmızı kart yedikten sonra apar topar sahadan çıkarılan Salih'in maçtan sonra, "Kendimi kaybettim" dediği kaydedildi.

Beşiktaş-Karagümrük maçındaki olay ortaya çıktı! Salih’in attığı tekme sahayı karıştırdı, Cenk Tosun çileden çıktı: "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?" - Resim : 3
Salih Dursun

 

GÖZLER TAHKİM’İN VERECEĞİ KARARA ÇEVRİLDİ

PFDK ise FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi maçtan men ve 26 bin TL ile cezalandırılmasına karar verdi.

(2) Disiplin Kurulu, haksız tahrikin derecesini dikkate alarak verilecek cezayı üçte birine kadar indirebilir" maddesini devreye sokup, Salih'i 2 maçla cezalandırdı. Şimdi Tahkim Kurulu'nun nihai kararı merak ediliyor.