Beşiktaş kötü haberi verdi! Rıza Çalımbay’a büyük şok! Yıldız futbolcunun yüzünde iki kırık tespit edildi!

Beşiktaş, Başakşehir maçında sakatlanan Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptandığını futbolcuya burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapıldığını açıkladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın övgü dolu ifadeler kullandığı futbolcunun ne zaman sahalara döneceği bilinmiyor.

Beşiktaş kötü haberi verdi! Rıza Çalımbay’a büyük şok! Yıldız futbolcunun yüzünde iki kırık tespit edildi!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 12.hafta müsabakasında Başakşehir’i Muleka’nın attığı 55.dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Rıza Çalımbay, Beşiktaş’taki yeni dönemine galibiyetle başladı. Maçta bir sakatlık da yaşandı. Maçın 37.dakikasında Opoku ile girdiği mücadele sonucu yüzüne darbe alan Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun ve göz çukuru tabanında kırık meydana geldi. Futbolcu oyundan alınarak hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş kötü haberi verdi! Rıza Çalımbay’a büyük şok! Yıldız futbolcunun yüzünde iki kırık tespit edildi! - Resim : 1

FUTBOLCUNUN BURUN KEMİĞİ VE GÖZ ÇUKURU TABAN KISMINDA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamayla futbolcunun burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptandığını, burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapıldığını duyurdu.

Beşiktaş kötü haberi verdi! Rıza Çalımbay’a büyük şok! Yıldız futbolcunun yüzünde iki kırık tespit edildi! - Resim : 2

Beşiktaş’ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Başakşehir ile oynadığı müsabakanın 37. dakikasında yüzüne ve burnuna aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptanmıştır. Zaynutdinov’a burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapılmıştır.”

Beşiktaş kötü haberi verdi! Rıza Çalımbay’a büyük şok! Yıldız futbolcunun yüzünde iki kırık tespit edildi! - Resim : 3

ZAYNUTDINOV’U ÖVMÜŞTÜ

Çalımbay imza töreninde yıldız futbolcu için, “Transfer edilen oyuncuların hepsi iyi. Bana göre hazır değillerdi. O yüzden kendilerini gösteremediler. Özellikle Bakhtiyor Zaynutdinov! Milli takımına çok iyi işler yapıyor ama bizde sol bek oynuyor. Yeri sol bek değil. Herkes kendi pozisyonunda oynayacak. Arkadaşlarımız daha erken ve hazır gelselerdi, bu takım bambaşka olurdu” demişti.

Beşiktaş kötü haberi verdi! Rıza Çalımbay’a büyük şok! Yıldız futbolcunun yüzünde iki kırık tespit edildi! - Resim : 4

Transfermarkt’a göre değeri 6.5 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki Kazak futbolcu, 15 maçta giydiği Beşiktaş formasıyla 1 gol attı. Beşiktaş yaz transfer döneminde futbolcu için CSKA Moskova kulübüne 4.5 milyon euro bonservis ödedi.