BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaşlılar sevinçten deliye dönecek! Sezon sonunda dünya yıldızı geliyor

Beşiktaş yaz transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılar, Olympiakos'ta oynayan 31 yaşındaki on numara James Rodriguez için harekete geçme kararı aldı.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaşlılar sevinçten deliye dönecek! Sezon sonunda dünya yıldızı geliyor

Süper Lig’de son haftalarda aldığı galibiyetlerle üst sıralara yerleşen siyah beyazlılar, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Siyah beyazlılarda bu kapsamda sürpriz bir isim gündeme geldi. Bu isim Olympiakos'ta oynayan Kolombiyalı on numara James Rodriguez oldu.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaşlılar sevinçten deliye dönecek! Sezon sonunda dünya yıldızı geliyor - Resim : 1

SEZON SONUNDA BOŞA ÇIKACAK

Fotomaç'ın haberine göre Yunan ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzalayan ve sezon sonunda boşa çıkacak futbolcu hakkında, Beşiktaşlı kurmaylar harekete geçilmesi yönünde öneride bulundu.

Olympiakos'a bedelsiz olarak gelen James'ten aynı şartlarda transfer edilmesi masaya yatırıldı.

MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN RANDEVU ALINACAK

Kurmaylar, oyuncuya teklif edilecek rakam için çalışma başlatma kararı alırken menajerlik şirketi Gestifute'den de randevu tarihi alınması onaylandı.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaşlılar sevinçten deliye dönecek! Sezon sonunda dünya yıldızı geliyor - Resim : 2

RODRİGUEZ’İN KARİYERİ

Piyasa değeri 9 milyon euro civarında olan James Rodriguez bu sezon Yunan ekibinde 21 karşılaşmada 5 gol attı. 31 yaşındaki oyuncu kanatlarda da görev yapabiliyor.

James Rodriguez kariyerinde toplam 451 maça çıktı. 120 gol attı. 147 asist yaptı. Toplamda 267 gole direkt etkisi oldu James Rodriguez tam bir frikik ustası. Duran topları çok iyi değerlendiriyor.