BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Şenol Güneş biletini kesti! Beşiktaşlı yıldızın yeni takımına çok şaşıracaksınız!

Beşiktaş'ta beklentilerin uzağında kalan Fransız futbolcu N'Koudou için karar verildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in gönderilmesi istediği futbolcu sözleşmesi feshedilirse Adana Demirspor'a transfer olacak.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Şenol Güneş biletini kesti! Beşiktaşlı yıldızın yeni takımına çok şaşıracaksınız!

Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'dan kadrosuna kattığı Georges-Kévin Nkoudou, yaşadığı sakatlıklar ve gösterdiği performansla siyah beyazlı takıma katkı veremedi. Beşiktaş sezon başında futbolcuyu takımdan göndermeye çalışsa da bunda başarılı olamadı. 

ŞENOL GÜNEŞ BİLETİNİ KESTİ

Valérien Alexandre Ismaël'in ardından takımın başına gelen Şenol Güneş, futbolcunun performansından memnun kalmayınca biletini kesti. Güneş'in "Disiplinsiz ve verimsiz" olarak nitelediği futbolcunun Gaziantep FK deplasmanında Kitsiou’ya kafa atması, disiplinsiz davranışları ve inişli-çıkışlı performans sergilemesi nedeniyle gönderilmesinin istendiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Şenol Güneş biletini kesti! Beşiktaşlı yıldızın yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 1

Öte yandan futbolcunun yaptığı basit top kayıpları ve savunmaya gerektiği kadar yardım etmemesi de gözden çıkarılmasında önemli rol oynadı.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Siyah beyazlıların transferin son gününde futbolcuyla yollarını ayırması bekleniyor. Ajansspor'un haberine göre Beşiktaş ile kontratını feshedecek olan 28 yaşındaki sol kanat, Adana Demirspor'a bonservisi ile birlikte gidecek.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 21 maça çıkan futbolcu 5 gol 1 asistlik performans sergiledi. Nkoudou'nun bonservisi için 4.5 milyon Euro ödenmişti.