Beşiktaş, transferde hızlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a nazire yapacaklar: İtalya’dan dünya yıldızı sol kanat geliyor!

Beşiktaş, Milan’da forma giyen Hırvat oyuncu Ante Rebic’in transferinde temaslarını hızlandırdı. Siyah beyazlılar ve Milan, kiralama ve bonservis üzerinden görüşmelerini sürdürürken futbolcunun Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Beşiktaş, transferde hızlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a nazire yapacaklar: İtalya’dan dünya yıldızı sol kanat geliyor!

Emrecan Bulut, Daniel Amartey ve Jean Onana’yı kadrosuna katan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a yeni yıldız transferleriye Özellikle Aston Villa takımından Coutinho’nun kiralık olarak transferi için görüşmeler devam ederken bir başka yıldız isim için de pazarlıklar sürüyor.

Beşiktaş, transferde hızlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a nazire yapacaklar: İtalya’dan dünya yıldızı sol kanat geliyor! - Resim : 1

KİRALAMA VE BONSERVİS SEÇENEKLERİ MASADA

Ertan Süzgün’ün haberine göre Beşiktaş, Milan forması giyen Ante Rebic’in transferi için Milan’la temaslarını hızlandırdı. İki ekip futbolcunun kiralama veya bonservisiyle transferi için görüşmeler yapıyor.

Beşiktaş, transferde hızlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a nazire yapacaklar: İtalya’dan dünya yıldızı sol kanat geliyor! - Resim : 2

YILLIK MAAŞ ÜZERİNDEN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Hırvat futbolcunun Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı, oyuncunun yıllık maaşı üzerinden pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.

Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki sol kanat Ante Rebic, geçen sezon 31 maça çıktı, 3 gol attı, 2 asist yaptı.