Beşiktaş’a Samsun’da yoğun ilgi! Futbolcular çiçeklerle karşılandı

Trendyol Süper Lig’in 13.hafta müsabakasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Samsun Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.

Beşiktaş’a Samsun’da yoğun ilgi! Futbolcular çiçeklerle karşılandı

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş kafilesini taşıyan Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçak, Samsun-Çarşamba Havalimanı'na indi.

Beşiktaş’a Samsun’da yoğun ilgi! Futbolcular çiçeklerle karşılandı - Resim : 1

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyeti siyah-beyazlı takımın taraftarları çiçeklerle karşıladılar. Taraftarın yoğun ilgisi eşliğinde Samsun’a ayak basan Rıza Çalımbay ve öğrencileri, kendilerini karşılayan taraftarlarla fotoğraf çektirip, imza vermeyi de ihmal etmediler. Kafilede Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun da yer aldı.

Havalimanında kendilerini konaklayacakları otele götürecek otobüse binen futbolcular, kampa girerek maç saatini beklemeye başladılar.

Samsunspor ile Beşiktaş yarın saat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.

Beşiktaş’a Samsun’da yoğun ilgi! Futbolcular çiçeklerle karşılandı - Resim : 2

BEŞİKTAŞ’IN KAMP KADROSU

Beşiktaş'ın kamp kadrosu şu şekilde:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler ve Semih Kılıçsoy"

KADRODA YER ALMAYAN FUTBOLCULAR

Sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Eric Bailly, Salih Uçan, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Rachid Ghezzal, Milot Rashica, Bahtiyar Zaynutdinov ve Jean Onana'nın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Ante Rebic kadroda yer almadı.