Beşiktaş'ın eski golcüsünden bomba sözler! Takımdan neden gittiğini açıkladı!

Beşiktaş ayrılan Hollandalı golcü Wout Weghorst, siyah beyazlı taraftarlar hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Weghorst,” Bir anda takımdan ayrıldım, onlarla konuşma şansım olmadı. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim. Bana davranışları gönüldendi, hepsini özlüyorum” dedi. United’a transferi için konuşan Weghorst,” United dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Türkiye'yi terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı" diye konuştu.

Beşiktaş'ın eski golcüsünden bomba sözler! Takımdan neden gittiğini açıkladı!

Beşiktaş, yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Burnley’den Hollandalı golcü Wout Weghorst’u kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Siyah beyazlı takımda iyi bir performans gösteren Weghorst, 18 maçta 9 gol 4 asistlik katkı sağlamıştı.

2022 Dünya Kupası’nda Hollanda Milli Takımı ile başarılı bir performans gösteren golcü futbolcu, devre arası transfer döneminde Manchester United’a transfer olmuştu.

Dün akşam United’ın FA Cup yarı finalinde Brighton'ı yenerek finale kaldığı maçın ardından Tivibu Spor'a konuşan Weghorst, çarpıcı sözler sarf etti. 

Beşiktaş'ın eski golcüsünden bomba sözler! Takımdan neden gittiğini açıkladı! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ÖVDÜ

Golcü futbolcu siyah beyazlı taraftarlar için övgü dolu ifadeler kullanarak, “Beşiktaş taraftarlarına dürüst olmam gerekirse, orada inanılmaz bir zaman geçirdim. Bir anda takımdan ayrıldım, onlarla konuşma şansım olmadı. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim. Bana davranışları gönüldendi, hepsini özlüyorum” dedi.

Beşiktaş'ın eski golcüsünden bomba sözler! Takımdan neden gittiğini açıkladı! - Resim : 2

UNİTED'A NEDEN GİTTİĞİNİ ANLATTI

United’a transfer olmasına ilişkin konuşan Weghorst, “Burası harika bir kulüp. Manchester United dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Türkiye'yi terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı. Umarım bunu herkes anlamıştı” ifadelerini kullandı.

Manchester United formasıyla bu sezon 24 maça çıkan Hollandalı golcü, 2 gol attı, 2 asist yaptı.

Beşiktaş'ın eski golcüsünden bomba sözler! Takımdan neden gittiğini açıkladı! - Resim : 3