Weghorst'un sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere İkinci Ligi ekiplerinden Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst ile yollar ayrılıyor. Beşiktaş oyuncunun sözleşmesihi feshetti. Eşyalarını toplayan Weghorst, İstanbul'dan ayrılıyor.

Weghorst'un sözleşmesi feshedildi

Eşyalarını toplayan Wout Weghorst, İstanbul'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Golcü futbolcunun İngiltere'ye giderek Manchester United'la sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

Ada ekibi Manchester United’a transferi için Beşiktaş’ın iznini bekleyen Wout Weghorst, dün beklenmedik bir harekete imza attı.

Hollandalı futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’e ağrıları olduğunu söyleyip dünkü saha antrenmanında yer almadı.

Hollandalı golcü sözleşme feshi için Beşiktaş ile Burnley’nin anlaşmasını bekliyor.

Kulüplerin anlaşması sonrası Beşiktaş’tan ayrılacak olan Weghorst, Manchester United’a transfer olacak.

BEŞİKTAŞ'A 3 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın bugüne kadar Weghorst'a 1.5 milyon Euro ödeme yaptığı öğrenildi. Burnley'den bedelsiz kiralanan oyuncu için Siyah-Beyazlı takımın kasasına toplam 3 milyon Euro girecek.

Beşiktaş sezonun ilk yarısında Weghorst'u bedavaya oynatmış olacak. Aynı zamanda kasasına ekstra 1.5 milyon Euro koyacak.

SÖZLEŞME DETAYLARI NETLEŞTİ

Hollandalı yıldız takım arkadaşları ve teknik ekip ile vedalaşıp eşyalarını topladı. Beşiktaş 2.8 yıllık garanti ücreti ve 200 bin bonus olmak üzere kontratında yazan toplam 3 milyon Euro’yu tahsil edecek. Bu rakamın Manchester United tarafından ödeneceği bildirildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Weghorst'un ayrıca yarın sabah Manchester United için sağlık kontrolünden geçeceği, hatta klinik randevusu dahi alındığı belirtiliyor.