Beşiktaş'ın yıldızının değeri bir dönem 18 milyon euroydu. Şu anda ilk 11'e bile giremiyor. Brezilya'dan talip çıktı

Beşiktaşlı taraftarların bir dönem en çok sevdiği oyuncuların başında gelen ve bonservis değeri 18 milyon euroya kadar yükselen Vincent Aboubakar şu anda kadroya dahi giremiyor. Oyuncuya Brezilya'dan talip çıktığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın yıldızının değeri bir dönem 18 milyon euroydu. Şu anda ilk 11'e bile giremiyor. Brezilya'dan talip çıktı

Beşiktaş'ta taraftarın attığı jeneriklik goller nedeniyle bir dönem çok sevdiği isimlerin başında gelen Vincent Aboubakar şu sıralar adeta bir yıldız gibi elden kayıyor. 

Yeni sezonda taraftarın en güvendiği isimler arasında yer alan ancak sık sık bahane üretmesi nedeniyle bir anda gözden düşen futbolcunun bonservis bedeli 2019 yılında 18 milyon euroya kadar yükselmişti. 

Beşiktaş'ın yıldızının değeri bir dönem 18 milyon euroydu. Şu anda ilk 11'e bile giremiyor. Brezilya'dan talip çıktı - Resim : 1

ŞU ANDA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

31 yaşına gelen Aboubakar güncel transfer market değeri ise 6 milyon euro. Yönetimin kararı ile kadro dışı kalan Aboubakar'a Brezilya'dan talipler olduğu öne sürüldü. 

BİRKAÇ TAKIM İLGİLENİYOR

Golcü futbolcu ile Brezilya'nın köklü kulüpleri arasında yer alan birkaç kulübün ilgilendiği öne sürüldü. Eğer gelen teklifler Beşiktaş yönetimini de memnun ederse Aboubakar ile yollar ayrılacak.