Beşiktaşlıların en sevdiği futbolcuydu! Resmen açıkladı! Geri dönmek istiyor: “Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim”

Süper Lig’de oynanacak olan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini izlemek için İstanbul’a gelen Beşiktaş’ın eksi futbolcusu Ricardo Quaresma, “Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak” dedi.

Beşiktaşlıların en sevdiği futbolcuydu! Resmen açıkladı! Geri dönmek istiyor: “Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim”

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, yarın Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında saat 19.00'da oynanacak olan derbi müsabakasını izlemek için ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Quaresma derbi müsabakası ve kariyeri hakkında BeIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

Quaresma, “İstanbul'a gelip stadyuma yakın olmak çok iyi hissettiriyor. Stadyumu görünce 'Her şey burada başladı' dedim çocuklarıma. Beşiktaş daima kalbimde ve hayatımda olacak. Türkiye de benim için çok özel ve çok önemli bir yer” dedi.

Beşiktaşlıların en sevdiği futbolcuydu! Resmen açıkladı! Geri dönmek istiyor: “Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim” - Resim : 1

"DERBİDE BEŞİKTAŞ KAZANSIN"

Quaresma, derbi müsabakasını Beşiktaş’ın kazanmasını istediğini ifade ederek, “Beşiktaş ile güzel anılar yaşadık, tarih yazdık. Beşiktaş için oynamayı seviyordum. Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlıların en sevdiği futbolcuydu! Resmen açıkladı! Geri dönmek istiyor: “Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim” - Resim : 2

“DERBİDE OYNA DESELER, 10 DAKİKADAN FAZLA BİLE OYNARIM”

“Derbide çık oyna deseler, yapabilirim” diyen Quaresma, “10 dakikadan fazla bile oynarım. Başkanla, hocayla, takımla görüşmek lazım. Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek çok güzel olurdu. Beşiktaş benim için çok özel bir yer” şeklinde konuştu.

“FUTBOLA VEDA ETMEK İSTİYORUM, SAHA İÇİNDE BUNU YAPMAK İSTİYORUM”

Futbolu bırakmak istediğini kaydeden Quaresma, “Futbola veda etmek istiyorum, saha içinde bunu yapmak istiyorum. Bu yüzden Beşiktaş'ta bırakmak inanılmaz olurdu dedim. Futbolun içinde kalmak, antrenör olmak istiyorum. Daha çok teknik ekibe entegre olmak isterdim. Hem kulübü geliştirmek hem de antrenör hayatını anlamak adına bu ekibin içinde olmak isterdim. Çünkü, futbolcu ve antrenör hayatı birbirinden farklı şeyler. Şu an tamam karar veremedim. Önceliği futbolu saha içinde bırakma şansı elde etmek olurdu” diye konuştu.

Beşiktaşlıların en sevdiği futbolcuydu! Resmen açıkladı! Geri dönmek istiyor: “Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim” - Resim : 3

“TEKLİF GELİRSE ‘EVET’ DERİM”

Beşiktaş’ta yeniden oynamak istediğini belirten Quaresma, “Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, hemen 'evet' derim” dedi.

“TALISCA İÇİN AÇIK KAPI VARSA KONUŞMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Quaresma şunları kaydetti:

“Konuşmakta sıkıntı yok. Talisca ve Cristiano Ronaldo'ya ulaşmak kolay. Talisca Beşiktaş'a geri dönmek istiyor mu, bu önemli. Açık kapı varsa oturup konuşmak çok önemli. Beşiktaş, herhangi bir konuda ihtiyaç duyarsa ben her zaman yardıma hazırım."