Beşiktaş’ta çarpıcı gelişme! Yıldız futbolcu takımdan ayrılma kararı aldı! İşte kararın nedeni

Beşiktaş’ın milli futbolcusu Umut Meraş takımdan ayrılma kararı aldı. Yıldız futbolcunun daha fazla oynayabileceği bir takıma transfer olarak A Milli Takım'da oynamak istediği belirtildi.

Beşiktaş’ta çarpıcı gelişme! Yıldız futbolcu takımdan ayrılma kararı aldı! İşte kararın nedeni

Beşiktaş’ın iki yıl önce Fransa ekibi Le Havre’den kadrosuna kattığı Umut Meraş şimdiye kadar gösterdiği performansla beklentilerin altında kaldı. Özellikle geçen sezon Arthur Masuaku’nun arkasında bekleyen ve bu sezon ilk 11 oyuncusu olması beklenmeyen Umut Meraş çarpıcı bir karar aldı.

Beşiktaş’ta çarpıcı gelişme! Yıldız futbolcu takımdan ayrılma kararı aldı! İşte kararın nedeni - Resim : 1

TAKIMDAN AYRILMA KARARI ALDI

BeIN Sports’un haberine göre 27 yaşındaki futbolcu takımdan ayrılma kararı aldı. Umut’un oynayabileceği bir takıma transfer olarak yeniden A Milli Takım’a seçilmek istediği belirtildi.

Beşiktaş’ta çarpıcı gelişme! Yıldız futbolcu takımdan ayrılma kararı aldı! İşte kararın nedeni - Resim : 2

UMUT MERAŞ'IN KARİYERİ

Umut Meraş, siyah-beyazlı takımdaki ilk sezonunda 28 maça çıkarken, geçtiğimiz sezon ise 18 maça çıktı ancak sahada kaldığı süre toplamı (621 dakika) 7 tane 90 dakikayı bile bulmadı.

Beşiktaş'la 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki savunma oyuncusu, A Milli Takım formasını son olarak 16 Haziran 2021 tarihinde Galler'e karşı terletmişti.