Beşiktaş'ta deprem!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Fikret Orman'ın kendisini istemediği önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Quaresma, duyuruyu Instagram hesabından yaptı. Quaresma'nın ardından Beşiktaş da açıklama yaparak ayrılığı resmen duyurdu.

Beşiktaş'ta deprem!

Beşiktaş'ta büyük kriz! Ricardo Quaresma, başkan Fikret Orman'ın takımda kendisini istemediğini Instagram hesabından duyurdu. Quaresma hakkında bir süredir ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Portekizli yıldızın takımdan ayrılacağı iddia edilince yine Instagram hesabından bir paylaşım yaparak yalan haber olduğunu iddia etmişti.

Quaresma'nın açıklamasının ardından bir paylaşım da Beşiktaş'tan geldi. Resmi web sitesinden yapılan açıklamada Quaresma'nın takımda olmayacağı ve transfer için kendisine izin verildiği açıklandı.

Quaresma, biraz önce yaptığı paylaşım ile Beşiktaş ile yollarının ayrılma noktasına geldiğini resmen duyurdu. Quaresma mesajında şu görüşlere yer verdi:

Kulüp başkanı artık takımın bir parçası olmamı ve oynamaya devam etmemi istemediğini söyledi. Konuyu çözmek için çalışıyorum ancak önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek her şeyi açıklayacağım. Bana verdiğini destek için teşekkür ederim.

Quaresma, yaptığı paylaşıma kendisinin Beşiktaş'taki istatistiklerini içeren bir görsel ekledi.

İşte Quaresma'nın "Yalan haber" dediği olay

Quaresma bu habere, 'yalan' demişti. Bu paylaşımı da Instagram hesabında duruyor...
Quaresma bu habere, 'yalan' demişti. Bu paylaşımı da Instagram hesabında duruyor...

Beşiktaş'tan Quaresma açıklaması

Beşiktaş kulübü, Quaresma'nın sosyal medyadaki açıklamasının ardından resmi web sitesinden bir açıklama yaparak olayı doğruladı ve Quaresma ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Oyuncularımızdan Ricardo Quaresma ile bugün yapılan toplantı sonucu kendisine yeni sezonda takım kadromuzda olmayacağı bilgisi verilmiştir. Oyuncuya 2019-2020 sezonu transfer dönemi bitimine kadar takım bulabilmesi için izin verilmiştir.

Bu süreçte takım bulamaması durumunda da oyuncu sezonun geri kalanında takımdan ayrı bireysel çalışmaya devam edecektir.

Saygılarımızla,