Beşiktaş’ta Redmond bilmecesi! Eşinin o isteği transferi zora soktu!

Beşiktaş, İngiliz futbolcu Nathan Redmond’u takımda tutmak için futbolcuya 1.5 milyon euro ücret önerdi. Siyah beyazlılar, kalmaya sıcak bakan futbolcuyu 2 yılık sözleşmeyle ikna etmek için yoğun çaba gösterse de eşinin İngiltere’ye dönmek istemesi transferi zora soktu.

Beşiktaş’ta Redmond bilmecesi! Eşinin o isteği transferi zora soktu!

Beşiktaş’ın sezon başında Southampton takımından kadrosuna kattığı Nathan Redmond, gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Beşiktaş derbisinin kazanılmasında büyük pay sahibi olan Redmond, Şenol Güneş ile yeniden parladı.

Beşiktaş’ta Redmond bilmecesi! Eşinin o isteği transferi zora soktu! - Resim : 1

GELECEĞİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Siyah beyazlı takımda şimdiye kadar çıktığı 29 maçta 6 gol, 6 asistlik performans sergileyen yıldız futbolcunun takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF

Şenol Güneş ve yönetim Redmond’un takımda kalmasını istiyor. Siyah beyazlılar futbolcuyu 2 yıllık kontrat ve senelik 1.5 milyon euro bandında ücrete ikna etmeye çalışıyor.

Beşiktaş’ta Redmond bilmecesi! Eşinin o isteği transferi zora soktu! - Resim : 2

EŞİNİN İSTEĞİ TRANSFERİ ZORLAŞTIRDI

Futbolcu Beşiktaş’ta kalmaya sıcak baksa da eşinin İngiltere’ye dönmek istemesi transferi zorlaştırıyor. Öte yandan 29 yaşındaki futbolcunun menajeri Bayliff'in çok sayıda kulüple temas halinde olduğu da biliniyor.