Beşiktaş’tan on numara transfer! Dünya yıldızı ile ilk temas kuruldu! Gelirse yer yerinden oynar

Yunan ekibi Olympiakos'tan ayrıldıktan sonra boşta olan James Rodriguez ile Beşiktaş’ın ilgilendiği iddia edildi. Futbolcunun Beşiktaş’ın ilgisine sıcak bakmamasına karşın bağların kopmadığı belirtildi.

Beşiktaş’tan on numara transfer! Dünya yıldızı ile ilk temas kuruldu! Gelirse yer yerinden oynar

Kariyerinde Real Madrid, Bayern Münih ve Porto gibi takımların formasını giydikten sonra son olarak Yunan ekibi Olympiakos'a transfer olan James Rodriguez, bu takımla yollarını ayırmıştı.

Serbest durumda olan futbolcunun talipleri de artıyor. Takvim’in İspanyol AS’tan derlediği habere göre Beşiktaş'ın Olympiakos'tan ayrılan James Rodriguez'i gündemine aldı.

Beşiktaş’tan on numara transfer! Dünya yıldızı ile ilk temas kuruldu! Gelirse yer yerinden oynar - Resim : 1

BEŞİKTAŞ İLK GÖRÜŞMEYİ YAPTI

Haberde Beşiktaş'ın, Rodriguez ile görüşme gerçekleştirdiği belirtilirken, Kolombiyalı yıldızdan şimdilik olumlu bir yanıt alamadığı kaydedildi.

Kartal'ın, ilgisine sıcak bakmayan James'le bağını koparmadığı ancak listesindeki diğer isimler için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Beşiktaş’tan on numara transfer! Dünya yıldızı ile ilk temas kuruldu! Gelirse yer yerinden oynar - Resim : 2

BİR AYDIR TAKIMSIZ 

Yaklaşık 1 aydır kulüpsüz olan 31 yaşındaki yıldızı Brezilya Ligi takımlarından Botafogo'nun da istediği ancak James'in Brezilya ekibine de olumsuz bir yanıt verdiği belirtildi.

RODRIGUEZ’İN PERFORMANSI

Olympiakos ile yollarını ayırmadan önce 23 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Kolombiyalı yıldız futbolcu, 5 gol, 6 asistle takımına 11 gollük katkıda bulundu.