Erkan Özerman'ın podyumdaki mankenlere küfür ettiği video ortaya çıktı! " "Kapat önünü o...u"

Best Model Of Turkey 2021'de organizatör Erkan Özerma'ınn erkek adaylara "Bana masaj yap" şeklinde taciz mesajları attığı ortaya çıkmıştı. Özerman şimdi de podyumdaki mankenlere küfür ettiği video ile gündeme geldi.

Aylar önce gerçekleştirilen Best Model yarışmasından adaylara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddia edilen organizatör Erkan Özerman, bu kez de podyumdaki mankenlere küfür ettiği video ile gündeme geldi.

Podyumdaki kızlara küfrediyor

Erkan Özerman'ın Best Model yarışmasında podyumdaki kızlara "Gerizekalılar, kapat önünü o...pu" denildiği duyuldu. Başka bir kadının da podyumdaki kadın modellere "İğrençsiniz, iğrençler" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Erkan Özerman'dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Ne olmuştu?

Best Model yarışmasının 'Best Smile' güzeli Elmas Yılmaz, katıldığı bir canlı yayında gündemi sarsacak skandal iddialarda bulunmuştu. Yılmaz, "Erkan Özerman'a masaj yapsaydım derece alacaktım" derken, Best Model yarışmacılarından Barış Arslan da Elmas Yılmaz'ı desteklemişti.

Furkan Şahin de, "Özerman bana öpücük yolladı, boğazım düğümlendi" sözleri ile Erkan Özerman'ın BEST Model Of Turkey yarışmacılarına taciz boyutunda söz ve davranışlarda bulunduğu yönündeki iddialara destek vermişti.

"Size ne!"

Özerman hakkında çıkan iddialara karşılık: "İstediğime 'Masaj yapın' derim, size ne! Ben teklif ediyorum onlar da reddediyor" sözlerini kullanmıştı.

 

Kaynak: Sabah