Kadın müşterisini darbeden taksici yakalandı! Ruhsatı askıya alındı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde taksicinin istediği fazla ücreti vermek istemeyen kadın taksici tarafından darbedildi. Tartıştığı kadın müşterisini darbeden taksici gözaltına alındı.

Kadın müşterisini darbeden taksici yakalandı! Ruhsatı askıya alındı

Sosyal medyada yer alan "taksici kadın şahsı darp ediyor" başlıklı görüntüler sonrası polis ekipleri harekete geçti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada yer alan, bir taksicinin yabancı kadın müşterisini darbettiği anlara ait görüntüler üzerine çalışma başlattı. Olayın 20 Temmuz'da sabah 05.45'te yaşandığını belirleyen polis, taksinin plakasını tespit ederek sürücü A.K'yi yakaladı.

Şüpheli taksi sürücüsü ifadesinde, müşteri ile aralarında bozuk para sebebiyle tartışma çıktığını ve kadının kendisine küfür etmesi üzerine olayın gerçekleştiğini iddia etti. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecek. devam ediyor.

ÇALIŞMA RUHSATI ASKIYA ALINDI

Bu arada, olayın ardından taksicinin ve aracın çalışma ruhsatı askıya alındı.

Taksicinin kadını darbettiği anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi, olay bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da kaydedildi.

Görüntülerde, taksicinin yabancı uyruklu kadına vurup yere düşürdüğü, kadının ise kaçmaya çalıştığı yer alıyor.