Deste deste paralar lüks arabalar…. Saadet zincirinden çıkan görüntülere tv100 ulaştı

Bir yöneticisi 3 milyon Lirası gasp edilerek öldürülmüş, diğeri ise intihar etmişti… Binlerce mağduru olan Sas Holding ile ilgili soruşturma dosyasına ilk kez tv100 ulaştı… dosyada o şahısların saadet zincirini nasıl kurduğu ve tomar tomar paralarla verdikleri pozlar yer alıyor…

Türkiye, 15 haziran 2021’de esrarengiz bir cinayetle sarsıldı… Sas holding yöneticisi Sibel Koçan, İstanbul Ataşehir’de İçinde 3 milyon 300 bin lira olan çantası gasp edilip öldürüldü. Esrarengiz olaylar silsilesi sadece bunula bitmedi. Olaydan sadece birkaç saat geçmişti. Bu kez Sibel Koçan’ın eski eşi ve şirket yöneticisi Süleyman Aydın, kaldığı rezirdansın 32’nci katından atlayarak intihar etti.

Bu iki olay, geride binlerce mağdur bıraktı. Sas Holding’in mağdur ettiği yatırımcılar paralarını alamadıkları için yargıya başvurdu. Bunun üzerine şirketin 7 yöneticisi hakkında soruşturma başlatıldı. Tv100 soruşturma dosyasına giren görüntülere ulaştı. Soruşturma dosyasından elde edilen bilgiler Sas Holdingin mağdurları hangi vaatlerle kandırdıkları ve mağdurların paralarıyla yaşadıkları lüks hayatı gözler önüne serdi.

 Kayıtlarda şirket yöneticilerinin saadet zinciri kurduğu ortaya çıktı… Soruşturma dosyasına giren Zoom toplantılarda konuşulan rakamlarsa dudak uçuklattı. Bu toplantıyı, intihar eden Süleyman Aydın yönetiyordu.

Soruşturma dosyasında şüphelilerin lüks yaşamlarına İlişkin görüntüler de yer aldı… Mağdurlar kar vaadiyle yatırdıkları paraların peşini kovalarken şüpheliler lüks araçlar, rezidanslarda deste deste topladıkları paraları saydılar. Şüphelilerin bu görüntüleri yatırımcıların ilgisini çekmek için paylaştığı tespit edildi.