Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde!

Bir dönemin en güzel kadını kabul edilen, 'Mavi Göl' filmiyle hafızalara kazınan Brooke Shields şimdi 58 yaşında. Çok güzel olduğu için 11 aylıkken model olan oyuncu, bir çok kez çıplak bir şekilde de kamera karşısına geçti. Çekimler sonrasında ağır psikolojik süreçlerden geçtiği konuşulmuştu. 2001 yılında yapımcı Chris Henhcy ile evlenen ve iki çocuğu olan, ABD'li oyuncu ve modelin son hali ise şaşırttı.

Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde!

Bir dönemin en güzel kadınıydı Brooke Shields.Mavi Göl filmindeki oyunculuğuyla gönüllere taht kuran Brooke Shields'in son hali görenleri şaşırttı. 

Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde! - Resim : 1

Brooke Shields, yaşadığı aşklar ve evlilikleri ile uzun yıllar magazin gündeminde ilk sıralarda yer aldı. Mavi Göl filmindeki oyunculuğuyla gönüllere taht kuran Brooke Shields, kısa sürede milyonların tanıdığı bir isim haline geldi. Yalnızca sinema ve televizyon değil, tiyatro sahnesindeki kabiliyetle de büyük alkışlar aldı. Güzelliği nedeniyle çocuk yaşlarda travmatik süreçlerden geçen Brooke Shields, genç bir kız olduğunda ekranların en güzel kadın oyuncusu kabul edilmişti.

Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde! - Resim : 2

1965 yılında New York'da dünyaya gelen Brooke Shields, çok güzel bir bebek olduğu için henüz 11 aylıkken modellik kariyerine başladı. 14 yaşında Vogue dergisinin kapağında yer alan Shields, erkek iç çamaşırı reklamlarında bile rol aldı. Çocuk pornografisinin ele alındığı 1978 yapımı Pretty Baby filminde genelevde yaşayan bir çocuğu canlandıran Brooke Shields, çok kez çıplak bir şekilde kamera karşısına geçti.

Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde! - Resim : 3

Ünlü oyuncunun, çekimler sonrasında ağır psikolojik süreçlerden geçtiği konuşulmuştu.
Şimdilerde 58 yaşında olan ABD'li oyuncu ve modelin son hali şaşırttı.

Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde! - Resim : 4
Güzel bir kız olduğu için annesinin ısrarıyla kaldıramayacağı rolleri canlandırmak zorunda kalan Shields için ''Güzelliği başına bela oluyor'' gibi yorumlar yapılıyordu.

Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde! - Resim : 5

2001 yılında yapımcı Chris Henhcy ile evlenen Shields'in iki çocuğu var.

Bir dönemin en güzel yıldızı Brooke Shields şimdi tanınmaz halde! - Resim : 6