Bir günde iki adamla birlikte olan kadın ikiz bebeklere hamile kaldı! Devamı daha da beter

Brezilya'nın Mineros şehrinde yaşayan 19 yaşındaki kadın, iddialara göre bir günde iki adamla birlikte oldu. Doktora gittiğinde ikiz bebeklere hamile olan kadının şaşkınlığı bununla da bitmedi.

Bir günde iki adamla birlikte olan kadın ikiz bebeklere hamile kaldı! Devamı daha da beter

19 yaşında bir günde 2 adamla birlikte olan genç kadın yaşadıklarıyla şoke etti. Brezilya'nın Mineiros şehrinde ikamet eden genç kadın, iddialara göre aynı günde iki ayrı adamla cinsel ilişkiye girdi. Yaşadığı ilişkilerin ardından doktora giden kadın, ikizlere hamile kaldığını öğrendi ve DNA testi yaptırmak istedi. Test sonucunda bebeklerinin babalarının farklı olduğunu öğrenen kadın, büyük bir yıkım yaşadı.

DNA testi yaptırdı

Haberler.com'un haberine göre; Mineiros kentinde yaşayan 19 yaşındaki genç kızın başına ilginç olaylar geldi. İddialara göre aynı gün içerisinde iki farklı adamla cinsel ilişki yaşayan kız, daha sonra doktor kontrolüne gittiğinde ikizlere hamile olduğunu öğrendi. 

İki adamla ilişkiye girdiğini bilen genç kız, çocuklarının babasını öğrenmek adına DNA testi yaptırdı. Sonuçlar geldiğinde ise hem doktor için hem de genç kız büyük şaşkınlık içerisinde kaldı. Çünkü bebeklerden ikisinin de babası farklıydı.

 Babalardan biri çocuğu kabul etmedi

Skandal olayın ortaya çıkmasının ardından genç kız, iki adama da durumu anlattı. Adamlardan biri çocuğu kabul etmezken, diğer adam 2 bebeğin bakımını da üstlenmeyi kabul etti.