Bir kadın cinayeti daha! Henüz 19 yaşındaydı...

Adana'da 19 yaşında olan bir çocuk annesi Melike Demirci, tartıştığı nikahsız eşi tarafından 4 bıçak darbesiyle ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir kadın cinayeti daha! Henüz 19 yaşındaydı...

Olay, Adana’nın Kozan ilçesinde yaşandı. Saat 18.00 sıralarında iddiaya göre 15 yaşında kendinden 6 yaş büyük olan Sezer Ç.’ye kaçarak birlikte yaşamaya başlayan ve bu birliktelikten 1 çocuk dünyaya getiren Melike Demirci, nikahsız olarak yaşamayı sürdürdüğü eşiyle bir süre sonra şiddetli geçimsizlik sebebiyle tartışmalar yaşamaya başladı.

Baba evine döndü

Tartışmaların artması üzerine Melike Demirci, 3 yaşındaki çocuğunu da alarak baba evine geri döndü. Daha sonra Sezer Ç., Melike Demirci ile barışmak istediğini söyleyerek kendisiyle konuşmak için Melike Demirci’yi eve çağırdı.

4 yerinden bıçakladı

Burada konuşmaya başlayan çift bir süre sonra tekrar tartışmaya başladı. Sezer Ç., yanında getirdiği bıçağı çıkartarak Melike Demirci’yi 4 yerinden bıçakladı. Sezer Ç. olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Melike Demirci, sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Demirci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Demirci’nin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, acı haberi alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Bir kadın cinayeti daha! Henüz 19 yaşındaydı... - Resim : 3

Cinayet zanlısı eş yakalandı

Melike Demirci’yi (19) 4 bıçak darbesiyle öldürüp kaçan Sezer Ç. (24), polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan cinayet zanlısı Sezer Ç.’nin emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.