Bir kadın cinayeti daha.. Kız arkadaşını öldürüp intihar etti

Bir kadın cinayeti daha Antalya'dan. Sokakta tartıştığı kız arkadaşı Merve Girişmek'i tabancayla başından vurarak öldüren Batuhan C., 300 metre uzaklaştıktan sonra kendi başına ateş etti. Genç kadın hayatını kaybederken ağır yaralanan Batuhan C., hastanede ameliyata alındı.

Bir kadın cinayeti daha.. Kız arkadaşını öldürüp intihar etti

Antalya’nın Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862 Sokak'ta saat 14.30 sıralarında sokakta 25 yaşındaki kız arkadaşı Merve Girişmek ile karşılaşan 23 yaşındaki Batuhan C., bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Batuhan C., yanında getirdiği tabancayla Merve Girişmek'in başına ateş etti. Yaya olarak kaçan Batuhan C., 300 metre ilerideki 6864 Sokak'ta da aynı tabanca ile kendi başına ateş açtı.

Bir kadın cinayeti daha.. Kız arkadaşını öldürüp intihar etti - Resim : 1

Tabanca seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Merve Girişmek ile Batuhan C.'yi ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Merve Girişmek hayatını kaybetti, Batuhan C. ise ameliyata alındı.

Olay yeri inceleme ekipleri, iki olay yerinde çalışma gerçekleştirdi. Batuhan C.'nin kendisini vurduğu yerde bulunan bir tabanca ve boş kovana el konuldu. Soruşturma başlatıldı.