Bir ülkeyi karıştıran olay: 65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki kızla evlendi

Brezilya Parana’ya bağlı Araucaria’nın 65 yaşındaki belediye başkanı Hissam Hussein Dehaini ile gençler kategorisinde yapılan güzellik yarışması ikincisi 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo, bir zaman önce evlendi. İkilinin yaptığı evlilik çok sayıda eleştirinin odağında olurken son olarak Karayipler’de yaptığı balayı da gündem oldu. Dehaini, 16 yaşındaki eşinin okula devam ettiğini söyleyerek, “Balayımız bitince okuluna geri dönecek.” şeklinde konuştu.

Bir ülkeyi karıştıran olay: 65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki kızla evlendi

Brezilya'nın Parana eyaletine bağlı Araucaria'nın 65 yaşındaki belediye başkanı Hissam Hussein Dehaini ve gençler kategorisinde yapılan güzellik yarışması ikincisi 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo, bir süre önce evlenmişti. İkilinin evlilikleri geniş kitlelerce eleştirilirken, Karayipler'de yaptıkları balayı da gündem oldu. Dehaini, 16 yaşındaki eşinin okula devam ettiğini belirterek, “Balayımız bitince okuluna geri dönecek” ifadelerini kullandı.

Bir ülkeyi karıştıran olay: 65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki kızla evlendi - Resim : 1

"TEPKİLER UMURUMUZDA DEĞİL, BİZ ÇOK MUTLUYUZ"

65 yaşındaki belediye başkanı ve 16 yaşındaki güzellik kraliçesi eşi Kauane Roda Camargo, Aruba’da balayındalar. Evlilikleri tepki çeken çiftten Kauane, eşiyle tatilinden kareleri sosyal medya hesabından yayımlayınca yeniden gündeme geldi. Eleştiri dolu yorumlara cevap veren Kauane, “Açıkçası umrumuzda değil. Biz çok mutluyuz” dedi.

Brezilya’da yapılan sade nikah töreninden birkaç gün önce 16 yaşına giren Kauane Rode Camargo, evliliğinin eğitim hayatını olumsuz etkilemediğini de söyledi.

Bir ülkeyi karıştıran olay: 65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki kızla evlendi - Resim : 2

"OKULUNA GERİ DÖNECEK"

Eşinin okula geri döneceğini belirten 65 yaşındaki Dehaini ise, “Tatilimizin bitiş tarihini onun okula göre ayarladık. Kesinlikle okuluna devam edecek” diye konuştu.

Bir ülkeyi karıştıran olay: 65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki kızla evlendi - Resim : 3