Bir yıldız daha Suudi Arabistan’ın yolunu tuttu! Kazanacağı ücreti duyanlar inanamıyor

Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al- Ahli, Manchester City’den Riyah Mahrez’i transfer etti. Yıldız futbolcu 4 yıl sonunda 200 milyon euro kazanacak.

Bir yıldız daha Suudi Arabistan’ın yolunu tuttu! Kazanacağı ücreti duyanlar inanamıyor

Kadrosunda Edouard Mendy, Roberto Firmino gibi üst düzey isimleri barındıran Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al- Ahli, flaş bir transfere daha attı. Arabistan ekibi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de forma giyen Cezayirli futbolcu Riyad Mahrez’i transfer ettiğini açıkladı.

Bir yıldız daha Suudi Arabistan’ın yolunu tuttu! Kazanacağı ücreti duyanlar inanamıyor - Resim : 1

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI BELLİ OLDU

Transfere ilişkin yapılan açıklamaya göre City’ye bonservis olarak 35 milyon euro, 4 yıllık sözleşme imzalayan Mahrez’e ise senelik 50 milyon euro ödenecek. Yıldız futbolcu 4 yıl sonunda 200 milyon euro kazanacak.

Bir yıldız daha Suudi Arabistan’ın yolunu tuttu! Kazanacağı ücreti duyanlar inanamıyor - Resim : 2

MAHREZ’İN KARİYERİ

32 yaşındaki yıldız futbolcu, geride kalan sezonda Manchester City formasıyla 47 maçta 15 gol, 13 asistlik performans sergiledi. İngiliz ekibi ile 5 sezonda toplam 236 maça çıkan Cezayirli oyuncu, 78 gol ve 59 asist ile oynadı.

Mahrez,  City kariyerinde 4 İngiltere Premier Lig, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 İngiltere Kupası, 3 İngiltere Lig Kupası ve 2 İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu kazandı.