Bir Zamanlar Çukurova dizisi 75. Bölüm Fragmanı izle, "Böyle giderse birimizden biri ölecek!"

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanıyla olay oldu. Yeni bölüm fragmanına Züleyha'nın, "Ya sen, ya ben, ya da Yılmaz... Böyle giderse birimizden biri ölecek!" sözü damga vurdu.

Yeni bölüm fragmanında; Müjgan'ın hamile olmadığını öğrenen Yılmaz ve Züleyha tekrar kavuşacak. Müjgan ise bebeği ile birlikte intihar mı edecek? 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 3 Aralık perşembe akşamı saat 20.00'de ATV'de.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 74. Bölüm Özeti

Züleyha, eczanedeki karşılaşmalarında Müjgan'ın hamilelik haberini öğrenip, üzgün bir halde konağa döner. Ne Saniye ne Sevda derdinin ne olduğunu öğrenemez. Yaşadığı üzüntü, Züleyha'yı bambaşka bir bakış açısına ve yeni kararlara götürecektir.

Hastaneden taburcu olan Behice, mağduriyetini resmileştirmek istercesine yeni bir oyun kurar. Züleyha tarafından hedef gösterildiğini herkese ilan edecektir. Ancak attığı adımlar Çukurova'nın bir diğer "kurnaz" kadını Şermin'i kuşkulandırır. Neredeyse yaptığı planın tamamını çözerek, Demir'e gider. Şermin bu sayede hem kendisini küçümseyen Behice'yi alt etmeyi hem de yeniden "Yaman" olarak kabul görmeyi istiyordur.

Demir de Züleyha da gitmesini istemeyince iyice konağa yerleşen Sevda, evin hanımlığına da alışmaya başlayacaktır. Bu durum, Saniye için tahammül edilemez bir hale gelecektir. Gaffur hem Behice'nin tehditlerinden hem de Saniye'nin tavırlarından kovulacakları korkusu yaşarken yine yanlış adımlar atacaktır. Gaffur'un korkularına daha da çok sinirlenen Saniye ise, Hanım'ın yerine birini kabul etmektense kovulmayı göze alacaktır.

Müjgan'ın hamilelik haberi Züleyha'yı üzerken, Yılmaz için ise çıldırtıcı bir hal alır. Evde büyük bir kavga çıkar. Olaylar o kadar çığırından çıkacaktır ki, Yılmaz silaha sarılmak durumunda kalacaktır. Fekeli'nin gönlü hala Hünkar'a yanıyor olsa da evdeki yangına müdahale etmek de ona düşecektir.