Birlikte olduğu 4 genç kadını damgalayan sapığın yaptıkları kan dondurdu

Birlikte olduğu 4 genç kadının vücutlarını aynı şekilde damgalatan sapığın yaptıkları kan dondurdu. Tüm kadınların bedenine aynı şeyi yazdıran sapığın savunmasız kadınları hedef aldığı ortaya çıktı. Sapık, kadınları fuhuşa da sürükledi.

Birlikte olduğu 4 genç kadını damgalayan sapığın yaptıkları kan dondurdu

Avustralya'nın Brisbane kentinde yaşayan 35 yaşındaki Matthew James Markcrow, birlikte olduğu 4 kadını tuzağa düşürdükten sonra korkunç şeyler yaptı. Önce kadınların bedenlerini 'damgalamak' için "Matt M'nin mülküdür/malıdır" dövmesi yaptıran sapık, daha sonra kadınlara zorla fuhuş yaptırdı.

Sapığın daha önce başka kadınlara da aynı şeyleri yaptığı, son sevgilisi 23 yaşındaki Crystal Marie Sawyer'ın polise şikayetinin ardından ortaya çıktı. Polis, Markcrow'un 17 ve 24 yaşları arasındaki genç kadınlara damgalamak için dövme yaptırdığını ve cinsel kölelik ile organize fuhuşa zorladığını iddia ediyor.

İddialara göre kurbanlar, kısıtlı bir yaşam (kölelik) sürmek zorunda bırakıldı ve fuhuşa zorlandı. Facebook'ta ise vücutlarına "Matt M'nin mülküdür/malıdır" ifadesinin yer aldığı fotoğraflar yayımlandı.

Birlikte olduğu 4 genç kadını damgalayan sapığın yaptıkları kan dondurdu - Resim : 2
Sapık tarafından damgalanan kadınların görüntüsü...

Sapığın mahkeme tarafından suçlu bulunması halinde, 15 yıl ila 35 yıl arasında ceza alması bekleniyor.