Fenomen gelin adayı Naz Mila'dan skandal ifşa! Değirmenin suyunun nereden geldiği ortaya çıktı

Paylaştığı çıplak videolar ve erotik fotoğraflarla tanınan gelin adayı Naz Mila, kendi kendini ifşa etti. Düzenli bir işe sahip olmadığı halde yaptığı harcamalar dikkat çeken Mila, değirmenin suyunun nereden geldiğini gözler önüne serdi.

Fenomen gelin adayı Naz Mila'dan skandal ifşa! Değirmenin suyunun nereden geldiği ortaya çıktı

Bir dönem FOX TV'de yayımlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programında gelin adayı olan Naz Mila, kendi kendini ifşa etti.

Düzenli bir işi olmamasına rağmen nasıl para kazandığı merak konusu olan Mila'nın nasıl para kazandığı ortaya çıktı. Fenomen gelin adayı +18 canlı yayınından sonra ifşa etti.

Sosyal medyada paylaştığı erotik ve çırıl çıplak görüntülerle Instagram'da 1 milyondan fazla takipçi elde eden Mila, yaptırdığı hatalı bir ingilizce dövme yüzünden dünya basınında dahi yer aldı.

Fenomen gelin adayı Naz Mila'dan skandal ifşa! Değirmenin suyunun nereden geldiği ortaya çıktı - Resim : 1

Kendisini takip eden erkek kitlesi sayesinde fenomen haline gelen Mila, çırılçıplak pozlarıyla yürek hoplatıyor. Düzenli bir işe sahip olmadığı halde yaptığı harcamalar dikkat çeken Mila, takipçilerinin bu merakını giderdi. 

Sosyal medyada kırmızı bir gecelikle açtığı canlı yayının ardından Instagram'ın hikaye kısmından bazı mesajlaşmalarını yayımladı.

Değirmenin suyunun nereden geldiği ortaya çıktı

Mesajlarda Mila'nın kocam dediği kişiye iban attığı görülüyor. ''Kaç para yollayacaksın?'' demesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Naz Mila'nın kocam dediği kişi ''Yarın 1000 euro yollacağım'' demesiyle değirmenin suyunun nereden geldiği ortaya çıkıyor. Kendisini ifşa eden Mila'nın bu paylaşımlarıyla nasıl para kazandığı ortaya çıktı.