Boğa burcunda merkür retrosu 2023

Boğa burcunda gerçekleşecek olan Merkür retrosu, '20 Nisan – 15 Mayıs' tarihleri arasında gerçekleşecek. Merkür retrosunun belli başlı etkileri kararsızlık, yanlış anlaşılmalar, karmaşalar, eski ilişkiler, teknolojik aletlerin bozulması, durağanlık, tatil planlarının gecikmesi etkileri arasındadır.

Boğa burcunda merkür retrosu 2023

Merkür retrosu en çok haritasında Merkür'ü kuvvetli kişileri etkiler. Burcu veya yükselen burcu ikizler, başaklar & Merkür'ü ikizler ya da başak olanlar ekstra etkilenecekler. Yanı sıra, değişken burçlardan yay ve balıklar en fazla etkiyi alacak burçlar olacaklar.

MERKÜR GERİ HAREKETİNE BAŞLADI

Gezegenlerde yaşanan gerileme; gezegenin, güneş sistemindeki yörüngesinde meydana gelen yavaşlama ile geri gitmesi olarak tanımlanır.  Gökyüzünde gezegenlerde yaşanan gerileme yeryüzünde de işlerin yavaşlamasına duygusal olarak bizleri geriye geçmişi düşünmeye sevk edebilir.

'GÖKYÜZÜNDE NE VARSA YERYÜZÜNDE DE O VARDIR'

Merkür gerilemesinde kaçınılması gereken şey olaylarda tekrara düşmekten ziyade yeni şeyler yapmaktır. Yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir anlaşma imzalamak, yeni bir araba satın almak gibi. Bu türde olaylarda engellenmelerle veya gecikmelerle karşılaşılabilir.