Üvey babasıyla çektirdiği fotoğraflar tartışma yarattı, takipçisine verdiği yanıtla şoke etti!

Sosyal medya fenomeninin üvey babasının dizine oturup çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması tartışma başlattı. Brielle Biermann'ın takipçisine verdiği yanıt ise şoke etti.

Üvey babasıyla çektirdiği fotoğraflar tartışma yarattı, takipçisine verdiği yanıtla şoke etti!

Amerika'da yayınlanan Atlanta Real Housewives programı yıldızı Kim Zolciak-Biermann ile evlenen Kroy Biermann'ın üvey kızının dizine oturduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması tepkilere sebep oldu. Çok sayıda kullanıcı bunun uygun olmadığını ifade ederek, 'ahlaksızlık' olarak nitelendirdi.

Eski bir Amerikan futbolu oyuncusu olan Kroy Biermann'ın eşi olan Kim Zolciak-Biermann'ın ilk evliliğinden olan kızı Brielle Biermann ile samimi şekilde çektirdiği fotoğraf sosyal medyada tartışma başlattı. Üvey babasının doğum gününü kutlamak için dizine oturan ve fotoğraf çektiren Brielle paylaşımın notuna ise şu cümleleri yazdı:

Brielle Biermann'ın üvey babasıyla çektirdiği fotoğraflar tartışma konusu oldu.
Brielle Biermann'ın üvey babasıyla çektirdiği fotoğraflar tartışma konusu oldu.

Tanıdığım en harika baba ve adama mutlu yıllar. Senin çalışkan, özverili, segi dolu, şefkatli benliğinin olmadığı bir hayat hayal edemezdim. Seninle ve başardığın her şeyle gurur duyuyorum. Dün gece çok eğlendik. Dün göndermeyi unuttum. Seni seviyorum baba" diye yazdı.

Tepkiler peş peşe geldi

Fotoğrafı Instagram hesabına yüklemesinin ardından Brielle adeta linç edilmeye başlandı. Takipçileri fotoğraftan çok rahatsız olduklarını, genç bir kadının kendisinden çok da büyük olmayan üvey babasının kucağına oturmasının doğru olmadığını savundu. Çok az sayıda da olsa bazı kullanıcılar bir babanın çocuğunu dizine oturtmasının normal olduğunu söyledi.

"Neden annenin kocasının kucağına oturuyorsun?"

Brielle'yi eleştiren yorumlarda bu durumun uygun olmadığı ileri sürülerek kendisine şu sorular yöneltildi:

* Tatlım, üvey babanın kucağına oturmak yok. Bunu bilmiyor musun?

* Neden annenin kocasının kucağına oturuyorsun?

* Bu fotoğraf ikiniz için de çok tehlikeli...

* Üvey babasının kucağına oturan bir yetişkin olması biraz rahatsız edici.

Tabii Brielle'nin fotoğrafını normal bulup destek verenler de oldu. Eleştiren yorumları saçma bulan kullanıcılar, bir babanın kızını dizine oturtmasının gayet sıradan bir durum olduğunu savundu. İşte o yorumlardan bazıları:

* Bu yorumlardan bazıları saçma! Bir çocuk babasının kucağına oturdu… Bunda anormal olan ne! Bazılarının da belirttiği gibi, birisinin neden çocuğuna babasının kucağına oturmamayı öğrettiğini anlayamıyorum!

* Bu yorumlara şaşırdım. Babasının kucağına oturmanın sapkın olduğunu düşünüyorsan, senin hakkında Brielle'den daha çok şey söylüyor.

Verdiği yanıt şoke etti

Bir kullanıcının, "Başka oturacak yer yok muydu?" şeklindeki soruyu yanıtlayan Brielle, "Dürüst olmak gerekirse, oturacak başka bir yerim yoktu. Her zaman onun (Üvey babasını kastederek) Noel Baba olduğu konusunda şakalar yapıyorduk, komediydi" diye yanıtladı.

Hıristiyan inancında yer alan Noel Baba'yı sembolize eden insanlar, çocukları dizlerine oturtup hediye olarak ne istediklerini sorar. Brielle de verdiği cevapla bu olaya gönderme yapıyor.