Britney Spears'tan "yılın yayıncılık olayı": Şimdiden tarihe geçti!

Britney Spears'ın anılarını yazdığı "Woman In Me" (İçimdeki Kadın) kitabı, en çok ön spariş verilen kitap olarak tarihe geçmişti. Kitap yayına çıktı ve bu kez sadece bir gün sonra en çok satılan kitap rekorunu kırdı.

Britney Spears'tan "yılın yayıncılık olayı": Şimdiden tarihe geçti!

Britney Spears'ın anılarını topladığı "Woman In Me" (İçimdeki Kadın) kitabı şimdiden tarihe geçti. Spears'ın şöhret, kariyer, annelik, özgürlük konularına odaklandığı ve dün piyasaya çıkan anı kitabı, çıkışından sadece saatler sonra tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oldu.

Spears, kitap satışındaki rekor haberini, "Oluyor. Kitabım tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oluyor ve sadece bir günde. Destek veren tüm hayranlarıma teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum" sözleriyle sosyal medyada paylaştı.

EN ÇOK ÖN SPARİŞ VERİLEN KİTAP OLMUŞTU

Kitap piyasaya çıkmadan önce, ön siparişte de rekor kırmış, en çok ön sipariş verilen kitap olmuştu. Yayınevi yöneticisi Cade Hudson, ön siparişte dokuz milyon kopyanın satıldığını açıklamıştı.

Böylece Britney Spears'ın anı kitabı, Prens Harry'nin ön siparişte üç milyon satan "Spare" (Yedek) kitabını katlayarak, kurgu olmayan kitaplar arasında tüm zamanların en çok ön sipariş verileni olmuştu. 

"YILIN YAYINCILIK OLAYI OLACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK"

Kitap çıkmadan önce konuşan yayıncı Gallery Books'tan Jennifer Bergstrom, "Britney'nin açık mahkemedeki inandırıcı ifadesi dünyayı sarstı, yasaları değiştirdi, onun ilham verici gücünü ve cesaretini gösterdi. Anılarının da benzer bir etki yaratacağından ve yılın yayıncılık olayı olacağından hiç şüphem yok. Sonunda hikayesini paylaşmasına yardım etmekten daha fazla gurur duyamazdık" ifadesini kullanmıştı.

Kitabın tanıtımında, pop müzik tarihinin en büyük sanatçılarından birinin özündeki inanılmaz yolculuğunu ve gücünü ilk kez ortaya çıkardığı vurgulanıyor.

"Woman In Me" (İçimdeki Kadın) aynı zamanda "Özgürlük, şöhret, annelik, hayatta kalma, inanç ve umut hakkında cesur ve şaşırtıcı derecede dokunaklı bir hikaye" olarak tanımlanıyor. (NTV)