Bu fotoğrafta dev bir piton var!

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor. Facebook'a yüklenen bu fotoğrafta dev bir piton yılanı olduğu söylendi. Kimse göremeyince videosu yayımlandı, görenler şoke oldu. Peki siz görebildiniz mi?

Sosyal medya platformu Facebook'a yüklenen bir fotoğraf kullanıcıları ikiye böldü. "Fotoğraftaki piton yılanını görebildiniz mi?" sorusu ile birlikte servis edilen fotoğrafın sahte olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Peki bu fotoğrafta görebildiniz mi?
Peki bu fotoğrafta görebildiniz mi?

Bazı kullanıcılar yılan olmadığını ve sadece ilgi çekmeye çalışıldığını söyledi. Gerçek ise piton yılanın da görüldüğü video ile ortaya çıktı. Orada gerçekten dev bir piton yılanı var.

Biraz daha yakından bakın...
Biraz daha yakından bakın...

Avustralya Queensland'de bir aile verandalarında uyuya kalan bir yılanı fark etti. O sırada da fotoğraflarını geniş bir açıyla çekti. Fotoğraf aslında yılanın ne kadar iyi kamufle olduğunu gösteriyor. Hiçbir kullanıcı ilk bakışta fotoğraftaki yılanı göremedi.

Bakın tam orada duruyor...
Bakın tam orada duruyor...

Sunshine Coast yılan yakalayıcıları (Avustralya'da yılan ve benzeri vahşi hayvanları yakalamak için kurulan çok sayıda firma bulunuyor) ailenin evine giderek devasa boyuttaki piton yılanını uyuduğu yerden alarak tekrar doğaya bıraktı.

Bu fotoğrafta dev bir piton var! - Resim : 5
Oldukça korkutucu olsa da uyku sersemliğiyle direnemedi...

Fotoğraflar sosyal medyaya ilk yüklendiğinde kimsenin göremediği devasa piton yılanının güneşin altında uyuduğunu gören kullanıcılar paylaşıma adeta yorum yağdırdı. Vahşi hayvanların insanların evlerine uğramalarının normal kabul edildiği Avustralya'da bile piton yılanı büyük ilgi çekti.