Bu kadın bir yumurta yaptı... Yumurtanın içerisine ne koyduğunu duyunca kulaklarınız duyuyor mu diye bakacaksınız

Çeşitli malzemelerden yaptığı süs eşyaları paraya dönüştüren 33 yaşındaki kadın sanatçı Amanda Booth, bir erkek müşterisi tarafından kendisine gönderilen sperm ile yumurta yaptı. Yumurtanın harcının spermden olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Bu kadın bir yumurta yaptı... Yumurtanın içerisine ne koyduğunu duyunca kulaklarınız duyuyor mu diye bakacaksınız

Kadın sanatçı Amanda Booth, çeşitli malzemelerden yaptığı süs eşyaları satarak geçimini sağlıyor. Amanda'nın bir müşterisinin talebi üzerine hazırladığı süs yumurta ise sosyal medyada viral oldu. 

TİKTOK HESABINDAN PAYLAŞTI

TikTok hesabı üzerinden yumurtayı yaptığı anlara ilişki paylaşımda bulunan genç kadın, kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Amanda bir erkek müşterisinden gelen spermi kuruttuktan sonra yumurta için kille karıştırdığını belirtti. 

Bu kadın bir yumurta yaptı... Yumurtanın içerisine ne koyduğunu duyunca kulaklarınız duyuyor mu diye bakacaksınız - Resim : 1

YUMURTANIN SON HALİNİ DE PAYLAŞTI

Genç kadın ayrıca yumurtanın son halini de sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yumurtanın içerisinde sperm olduğunu öğrenenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

İşte o yumurta: 

Bu kadın bir yumurta yaptı... Yumurtanın içerisine ne koyduğunu duyunca kulaklarınız duyuyor mu diye bakacaksınız - Resim : 2