Bu makyaj değil, bu nitelikli dolandırıcılık! Kadın hem gençleşti hem güzelleşti! Son haline inanamayacaksınız

Makyaj kadınların hayatında büyük öneme sahip olmakla beraber kadınların vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Kadınlar makyajla bazen bambaşka bir görünüme sahip olabiliyorlar. Bu değişim ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmıyor. TikTok'Ta yaptığı makyajlarla dikkat çeken bir kullanıcı paylaştığı videoyla beraber tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bu makyaj değil, bu nitelikli dolandırıcılık! Kadın hem gençleşti hem güzelleşti! Son haline inanamayacaksınız

Genç bir TikTok kullanıcısı makyajlı ve makyajsız halini kayda alarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. O anlar sosyal medyada büyük etkileşim alırken makyajın gücü olduğuna dair yorumlar yapıldı.

 Bu makyaj değil, bu nitelikli dolandırıcılık! Kadın hem gençleşti hem güzelleşti! Son haline inanamayacaksınız - Resim : 1

TikTok'ta cramakeup adıyla yaptığı makyajları paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı tüm dünyada ilgi topluyor. Videolarında makyajsız halini de sık sık paylaşan kullanıcının makyajla olan değişimi şok etkisi yaratıyor.

Bu makyaj değil, bu nitelikli dolandırıcılık! Kadın hem gençleşti hem güzelleşti! Son haline inanamayacaksınız - Resim : 2

GÖREN İNANAMIYOR

Genç kadın yaptığı makyajlarda renkli tonları tercih ediyor. Saçında farklı renklerde ve şekillerde peruklar kullanan kadın tüm görünümünü değiştiriyor.

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları ikiye ayrılıyor. Bazıları genç kadının sanatı karşısında hayranlığını gizleyemeyip ona olan desteklerini paylaşırken bazıları ise bu videoların dolandırıcılık olduğunu düşünüyor. Videolarda paylaştığı ilk halinin filtreli olduğunu düşünenler bulunuyor.