Bu tarihi bir olay! İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın hattını pazar sabah erken saatlerden itibaren vuracak

Meteorolojik kaynak Hava Forum tarafından İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın hattına pazar sabah saatleri için flaş bir uyarıda bulunuldu. Tarihi bir olay bizleri bekliyor.

Bu tarihi bir olay! İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın hattını pazar sabah erken saatlerden itibaren vuracak

Türkiye cumartesi-pazar günü oldukça ilginç hava olayları yaşayacak. Cumartesi günü şiddetli bir yağışla güne uyandık. Gün boyu devam eden yağışlar vatandaşların günlük hayatını zorlaştırdı. 

Valilik başta olmak üzere yetkili kurumlar vatandaşların dikkatli olması gerektiğini, yağışların şiddetini artıracağını açıkladı. 

"PAZAR SABAH ERKEN SAATLERDEN İTİBAREN VURACAK"

Hava Forum tarafından da İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın hattına yönelik pazar sabah erken saatler için flaş bir uyarı yapıldı. 

"TARİHİ BİR OLAY" 

Söz konusu uyarıda şu ifadelere yer verildi: 

"Meteorolojik Uyarı : Dikkat !Tarihi bir karayel fırtınası ile karşı karşıyayız... Bu tarihi fırtına İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın hattını pazar sabah erken saatlerden itibaren vuracak. Pazar 04:00-18:00 Çok dikkatli olmalıyız. Moto kuryeler trafiğe çıkmamalı. Köprülerden geçen araçlar dikkatli olmalı, tırlar devrilebilir. Ağaç ve çatılar zarar görebilir. Havalimanlarında uçak seferleri iptal edilebilir. Her zaman yaşadığımız bir fırtına değil, İstanbul'un 122 kilometrelik rüzgar rekoru kırılabilir. Tahminlere göre, hamleler İstanbul Havalimanı-Şile arasındaki hatta çok daha yıkıcı olacak."