Burak Deniz ile Didem Soydan aşkının nasıl başladığı ortaya çıktı!

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen Didem Soydan ile Burak Deniz çifti, neden apar topar acil servise koştu?

Son olarak “Yarım Kalan Aşklar” adlı dijital diziyle seyirci karşısına çıkan Burak Deniz, Etiler’de ev alışverişi yaptı.

Manken Didem Soydan’la aşk yaşamaya başlayan Deniz, konuyla ilgili sorulara yanıt vermek istemedi. Daha sonra Kuruçeşme’deki evine giden yakışıklı oyuncunun sevgilisi Didem Soydan’ın köpeği Köpük’ü de aynı gün veterinere götürdüğü öğrenildi. Bu durum Soydan’ın Burak Deniz’in evine taşındığı düşüncesini akıllara getirdi. Ancak ünlü modelin aynı gün işi olduğu için köpeğini sevgilisine emanet ettiği belirtildi.

Öte yandan Burak Deniz ile Didem Soydan’ın ilişkisinin nasıl başladığı da ortaya çıktı. İddiaya göre soydan ortak bir kız arkadaşına yakışıklı oyuncuyu çok beğendiğini söyledi. Arkadaşlarının desteğiyle mesajlaşmaya başlayan ikili, bir süre sonra sevgili olarak görüşmeye başladı. Didem Soydan konuk olduğu “Aşırı Prestijlilerle Kısa Görüşmeler” adlı YouTube programında da Burak Deniz’e olan aşkını ilan etti.

Didem Soydan İle Burak Deniz apar topar acil servise koştu

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen Didem Soydan ile Burak Deniz, çarşamba akşamı Nişantaşı’nda özel bir hastanenin acil servis kapısında magazin hattı kamerasına takıldı.

Apandistinden rahatsızlanan Didem Soydan’a acil müdahale yapıldığı öğrenildi. Burak Deniz apar topar hastaneye getirdiği sevgilisini 3 saat koridorda bekledi. Doktorlardan bilgi alan ve oldukça gergin olduğu görülen ünlü oyuncu, bir ara dışarı çıkıp açıklama yaptı.