Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ajda Pekkan'ın...

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ile başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ajda Pekkan'ın...

Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, ‘Masumlar Apartmanı’ ve ‘Kırmızı Oda’dan sonra ‘Camdaki Kız’ adlı dördüncü eseri de aynı sezonda yayınlandı.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nu aynı projede buluşturan Camdaki Kız dizisi ilk bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Etkileyici sahneleriyle reyting rekorları kıran diziyle ilgili bilinmeyen gerçek ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarına seyirciyi kilitleyen dizide Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu hakkındaki şaşırtan gerçek herkesi şoke etti.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ajda Pekkan'ın... - Resim : 2Daha önceden de Burcu Biricik ile Kırmızı Oda dizisiyle seyirci karşısına çıkan Şerifoğlu'nun Ajda Pekkan'ın vokalisti olduğu ortaya çıktı. 

 

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ajda Pekkan'ın... - Resim : 4

Feyyaz Şerifoğlu hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapıyor. Şerifoğlu’nun ilk single çalışması “Gidene” ise 18 Aralık 2020'de tüm dijital platformlarda yerini almıştı.

 

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ajda Pekkan'ın... - Resim : 6

Etkileyici oyunculuğuyla dikkat çeken Şerifoğlu hakkındaki bu gerçeği bilmeyenler ise büyük şaşkınlık yaşadı. 

 

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ajda Pekkan'ın... - Resim : 8

Öte yandan sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin çekim açıları da Twitter'da gündem oldu. Dizinin konusunun yanı sıra izleyenler dizide kamerayla sürekli olarak zoom yapılmasına takıldı.

 

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun şoke eden gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ajda Pekkan'ın... - Resim : 10

Diğer dizilerden farklı bir teknikle çekilen dizide sürekli olarak yakın çekim yapılması izleyiciyi isyan ettirdi. Camdaki Kız dizisi için herkes aynı konuyu konuşup dert yandı.