Camdaki Kız dizisiyle Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Dizi ile Türk televizyonlarında bir ilk yaşandı. İşte detaylar...

Camdaki Kız dizisiyle Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan ve Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik'i buluşturan Camdaki Kız merakla beklenen ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız adlı dizi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fragmanı ve müziğiyle hüzünlendiren dizi ile Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atıldı. 

 

Camdaki Kız dizisiyle Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı! - Resim : 2

Ünlü oyuncu Burcu Biricik’in Nalan karakterini canlandıdığı ve Feyyaz Şerifoğlu’nun da Sedat karakterine can verdiği dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlandı.

Aynı sezonda dört eseri birden yayınlandı

Budayıcıoğlu’nun ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, ‘Masumlar Apartmanı’ ve ‘Kırmızı Oda’dan sonra ‘Camdaki Kız’la dördüncü eseri aynı sezonda ekranlarda yer almış oldu.

Peki Camdaki Kız dizisinin konusu nedir? 

Kırmızı Oda'da Boncuk karakterine can veren Burcu Biricik ve Can'a hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, imkansız bir aşk yaşamış ve hikayelerinin bitimi izleyiciyi çok üzmüştü. Şimdi iki isim de Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katıldı. 

Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu'nun terapisini yürüttüğü gerçek bir çiftin hikayesinden uyarlanacaktır. "Camdaki Kız", lüks içinde yaşamış ama 'yok sayılmış' bir çocukluktan gelen iç mimar Nalan ile, sert ve yoksul bir çocukluk geçirmiş elektrikçi Hayri'nin aşk hikayesi.

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kim? Hangi kanalda yayınlanacak?

OGM Pictures imzalı dizide Kırmızı Oda'daki sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Boncuk karakterine can veren Burcu Biricik ve Can karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu Camdaki Kız dizisinde başrolü paylaşacak.

Camdaki Kız dizisiyle Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı! - Resim : 6

Kanal D'de yayınlanacak dizinin okuma provalarına ise başlandı. Dizinin kadrosunda Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.