Burçin Terzioğlu'ndan bomba itiraf: Yaptıklarımdan çok utanıyorum

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu'nun bomba itirafı ağızları açık bıraktı. İşte güzel oyuncunun damga vuran o açıklamaları...

Burçin Terzioğlu'ndan bomba itiraf: Yaptıklarımdan çok utanıyorum

Oyuncu Burçin Terzioğlu, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Terzioğlu, hakkında merak edilenleri anlattı.

* 4 yaşındaydım oyunculuğa başladığımda. 'Bu kızdan bir şey olur' dediler herhalde ki, devamı geldi. İşten ziyade oyun gibi geliyordu o zamanlar. Ama gece 02.00'da uykundan uyandırılıp, sahneye bırakıldığında aslında onun bir oyun olmadığını hissediyorsun.

* Çalıştığım sette bir çocuk oyuncu varsa uykusunun geldiğini görüyorsam yada yemek saatine daha var ama karnının acıktığını görüyorsam paramparça oluyorum.

 

Burçin Terzioğlu'ndan bomba itiraf: Yaptıklarımdan çok utanıyorum - Resim : 3

Gerçek mesleği şaşırttı

*Yemek yemeyi çok seviyorum. Kötü yemek sevmem. Mutsuz olurum. Gastronomi turizmleri yaparım. İyi yemek seviyorsam, iyi yemek yapmalıyım diye düşündüm. O yüzden de işletme ile beraber gastronomi okudum.

* Poyraz Karayel hayatımda önemli. Ayşegül de dik başlıydı. Kimsenin sözünü dinlemiyordu.

"Kalıcı olmak istiyorum" 

* Devam etmek, kalıcı olmak, iyi işlere imza atmak, unutulmamak ve güzel anılmak istiyorum. Bundan 20 sene sonra da ömrüm yeterse 'iyi oyuncudur, iyi insandır' denilsin istiyorum.

* Estetiğim var. 19-20 yaşındayken burnumu yaptırmıştım. Teknoloji o kadar kötüydü ki, bir ay basket topu gibi gezdim.

 

Burçin Terzioğlu'ndan bomba itiraf: Yaptıklarımdan çok utanıyorum - Resim : 6

"Yaptıklarımdan utanıyorum"

* İki tane insan var. Biri aç Burçin, biri tok Burçin. Utanıyorum açken yaptıklarımdan. Tanıyanlar 'Sen şunu bir ağzına at, şekerin düşmüş' diyorlar. 10 dakika sonra her şey düzeliyor...

* Bazen yaptığım şeyi beğenmekte çok zorlanıyorum, bizim ekibi de yoruyorum.

* Fake sosyal medya hesabım var. Abuk sabuk bir şeye bakmak istediğimde oradan bakıyorum.