Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik... İlk uyarı az önce sizin için geldi. Başlama tarihi de belli. Çabuk çabuk bakın harekete geçin

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den Güney Marmara bölgesindeki illerimiz Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik'e çok önemli uyarı geldi. Ökten, "Cumartesi gününden itibaren Marmara yağmurlarına kavuşuyor. İstanbul dahil olmak üzere özellikle Güney Marmara etkili gösterileri alacak.." dedi.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik... İlk uyarı az önce sizin için geldi. Başlama tarihi de belli. Çabuk çabuk bakın harekete geçin

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye hakkında önemli bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Ökten son olarak Marmara bölgesinde uzun süreden bu yana beklenen yağışlar hakkında çok önemli bilgiler verdi. Bilindiği üzere Marmara bölgesinde yağışlar uzun süreden bu yana sessizliğini koruyordu. 

GERİ DÖNÜŞ TARİHİ VERİLDİ

Marmara bölgesindeki yağmurlar için geri dönüş tarihi de Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarafından verildi. Ökten, "Cumartesi gününden itibaren Marmara yağmurlarına kavuşuyor. İstanbul dahil olmak üzere özellikle Güney Marmara etkili gösterileri alacak.." dedi. 

BURSA, BALIKESİR, ÇANAKKALE VE BİLECİK DİKKAT! 

Güney Marmara bölgesindeki illerimiz arasında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik yer alıyor. Bu illerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yağmur durumuna göre şimdiden hazırlıklarını yapması tavsiye edildi.