Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce, İstanbul ve Kocaeli'ye flaş tarih verildi. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 gün değil. Mor birikti gelince tek tek üzerinize çökecek

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarafından Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce, İstanbul ve Kocaeli'yi de ilgilendiren flaş bir haber vatandaşlarımızla paylaşıldı. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 gün değil. Mor birikti gelince tek tek üzerinize çökecek.

Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce, İstanbul ve Kocaeli'ye flaş tarih verildi. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 gün değil. Mor birikti gelince tek tek üzerinize çökecek

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından, Türkiye'ye gelme ihtimali olan bir kış senaryosunun görüntüsünü vatandaşlarla paylaştı. 

MARMARA'YI YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Bu senaryo Marmara bölgesindeki illerimizi yakından ilgilendiriyor. Çünkü etkisini göstermesi durumunda Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce, İstanbul ve Kocaeli'de kar yapabilir. Ancak geliş tarihi ve ihtimali biraz farklı. 

Çünkü gelse bile Şubat ayının ilk 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 gününden önce beklenmiyor. Kar yağışını ifade eden mor renkler merkezde birikti. Geldiğinde teker teker Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce, İstanbul ve Kocaeli'nin üzerine çökecek. 

İşte o görsel: 

Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce, İstanbul ve Kocaeli'ye flaş tarih verildi. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 gün değil. Mor birikti gelince tek tek üzerinize çökecek - Resim : 1

"AVRUPA'YA DA GELEBİLİR TÜRKİYE'YE DE"

Ökten konuyla ilgili ayrıca şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Şubat ayında büyük bir Meteoroloji fenomeni yaşanacak. Sibirya batıya geliyor. Sebebi Stratosferik ısınma. Stratosferik ısınma olunca üst atmosferde bir yüksek basınç oluşur. Rüzgarlar doğudan esmeye başlar ve Sibirya'daki soğukları Avrupa'ya gönderir. Türkiye de olabilir..."