Buz gibi havada 8 kilometrelik okul yolunu yürüyen kızını arabaya almak yerine sadece arabayla takip etti. Tek amacı ona hayatının dersini vermekti

Buz gibi havada 8 kilometre boyunca okula yürümekte olan kızın arabaya almak yerine sadece takip mesafesinde kalan baba şaşırttı. Pek çok kişi bir ebeveynin çoğuna bu şekilde zorbalık yapmasını eleştirirken babanın bunu yapmasının tek amacı vardı, o da kızına bir hayat dersi vermek.

Sosyal medyada paylaşılan video izleyenleri ikiye böldü. Bir baba tarafından kaydedilen görüntülerde, baba arabanın içinde yavaş yavaş kızını takip ediyordu. 10 yaşındaki küçük kız ise 2 derece olan buz gibi havada sırtında çantasıyla 8 kilometrelik okul yolunu yürüyordu. 

ZORBALIK YAPMAMAYI ÖĞRENMELİ

Baba, kızına bu şekilde bir ders verdiğini anlattı. Kızının, okul servisinde iki defa arkadaşlarını zorbaladığı için atıldığını ve eve geldiğinde ise servisten atıldığı için babasına, kendisini okula bırakmak zorunda olan kişinin kendisi olduğunu söyleyerek babasına da saygısızca bir harekette bulundu. Baba, kızının 'Onu okula bırakmanın bir ayrıcalık değil, bir hak' olduğuna düşünmesine bozuldu ve kızına çok ama çok önemli bir ders verdi. Küçük kız ise çantasını alıp 8 kilometrelik yolu yürümeye koyuldu.