Çağatay Ulusoy yeni filmi 'Kağıttan Hayatlar'ı anlattı

Sık sık yollarını ayırdıkları haberiyle gündeme gelen Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın çifti, iddialara nasıl nokta koydu?

Çağatay Ulusoy, bir kağıt toplayıcısına hayat verdiği “Kağıttan Hayatlar” filminin ardından “Yeşilçam” adlı diziyle de nisan ayında bir dijital platformda seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İş hayatının yanı sıra sık sık Duygu Sarışın’la yaşadığı ayrılık haberleriyle de gündeme gelen Ulusoy, sonunda iddialara son noktayı koydu. Ünlü oyuncu, sevgilisi Duygu Sarışın’la Armutlu’da bir mekan çıkışı görüntülendi. Duygu Sarışın son olarak Yılmaz Erdoğan’ın başrolünü oynadığı “Kin” adlı filmde rol aldı.

Çağatay Ulusoy, peş peşe seyirciyle buluşacak “Kağıttan Hayatlar” filmi ve “Yeşilçam” dizisi hakkında bilgi verdi. Yakışıklı oyuncu “Kağıttan Hayatlar” filmi için kilo almış ve sakal uzatmıştı. Geçen yıllarda “Hakan Muhafız” dizisiyle dünyaca ünlü dijital bir platformun ilk Türk oyuncusu olan Çağatay Ulusoy, yurtdışından gelen yeni teklifleri değerlendirdiğini de anlattı.