Uraz Kaygılaroğlu'ndan ilginç Berrak Tüzünataç açıklaması

Son olarak “Sefirin Kızı” dizisinde oynayan Uraz Kaygılaroğlu aşk yaşadığı gündeme gelen Berrak Tüzünataç’la ilgili hangi çarpıcı açıklamayı yaptı?

Son olarak “Sefirin Kızı” dizisinde oynayan Uraz Kaygıraoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi “İşletme Kulübü’nün düzenlediği “Yılın Yıldızları Ödül Töreni”nde “En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu Ödülü”nün sahibi oldu. Ünlü oyuncu salona girerken yaşadığı mutluluğu paylaştı.

Üzerindeki leopar desenli ceketiyle dikkat çeken Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz’ın “Erşan Kuneri” adlı dizisinin çekimlerine haziran ayında başlayacaklarını açıkladı.

Ünlü oyuncu son olarak Berrak Tüzünataç’la aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelmiş, Tüzünataç geçen hafta hakkında çıkan bu söylentiyi yalanlamamıştı. Aynı gün Uraz Kaygılaroğlu’nun “Uyanmam” adlı şarkıyı paylaşıp üzerine Berrak Tüzünataç’ın adresini etiketlemesi de çok konuşulmuştu.

“Saadet Öğretmen Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği’ne destek veren Kaygılaroğlu, sahnede yaptığı konuşmayla büyük beğeni topladı. Oyuncunun konuşmasını sevgilisi Berrak Tüzünataç da story sayfasından yayınladı.

Tören çıkışı soruları yanıtlayan ünlü oyuncunun elinde kızı Ada’nın yaptığı resimlerin olması dikkat çekti. Uraz Kaygıraoğlu bir muhabirin “Bütün oyuncular sizin kadar duyarlı değil” yorumuna da yanıt verdi. Kaygıraoğlu’na çıkışta yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç’la ilgili bir kez daha soru soruldu.