Çağla Şıkel: Faz 3 çalışmalarında aşı oluyorum, bir yıl gözlem altındayım

Türkiye’de aşı denemelerine gönüllü olarak katılan ilk isimler arasında yer alan Çağla Şıkel, gelen eleştirilere hangi yanıtı verdi?

Çağla Şıkel, Etiler’de bir AVM’de annesi Asuman Şıkel’le kameralara takıldı. Tekno marketten alışveriş yapan ünlü model, bir ara küçük oğlu Uzay’la görüntülü olarak konuştu. Ünlü model pandemi riski devam ettiği için çocuklarını alışveriş merkezine getirmemeye özen gösterdiğini belirtti.

Çağla Şıkel çocuklarıyla geçirdiği eğlenceli anları sık sık sosyal medya sayfasından da yayınlıyor. Oğullarının çok hızlı boy attığını söyleyen Şıkel, bu yüzden de kıyafetlerinin küçük geldiğini anlattı. Ünlü model pandemi nedeniyle en yakın arkadaşını 6 ayda sadece 1 kez gördüğünü ifade etti.

Türkiye’de aşı denemelerine gönüllü olarak katılan ilk isimler arasında yer alan Çağla Şıkel, yaşadığı süreci paylaştı. Şıkel, aşı yüzünden kendisine gelen sert tepkileri de yorumladı. Geçen ekim ayında e-posta adresine gelen “Seni ve çocuklarını öldüreceğiz” mesajı üzerine savcılığa başvuran ünlü manken, adli sürecin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Çağla Şıkel ertesi gün 9 yaşına giren oğlu Uzay’a evinde doğum günü partisi düzenledi. Kutlamada Şıkel’in eski eşi Emre Altuğ da hazır bulundu. 42 yaşındaki ünlü model, Emre Altuğ’la paylaştığı videoya “En çok biz eğleniyoruz” yorumunu yazdı. Çağla Şıkel sevimli köpeği Tarçın’ın da katıldığı eğlenceli partinin sonunda evinin dağılmış halini yayınladı.