Çalılıkların arasında duran şeyi herkes elleri budaklanmış bir insan zannetti. Asıl gerçek çok sonra ortaya çıktı

Çalılıkların arasında duran şeyi herkes elleri budaklanmış bir insan zannetti. Caddeleri ve sokakları izlemeye yarayan uygulama Google Street View'de görülen şey insana çok benziyordu. Görenler gözlerine inanmadı ancak kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı. Görülen şey, hayvanları korkutmak için yapılmış bir korkuluktu.

Çalılıkların arasında duran şeyi herkes elleri budaklanmış bir insan zannetti. Asıl gerçek çok sonra ortaya çıktı

Sosyal medya dedektifleri, Utah'ta neredeyse çıplak, sarkık kollu bir yaratığı tasvir ediyor gibi görünen ürkütücü bir Google Street View görüntüsü karşısında şaşkına döndü. Jam Press'in bildirdiğine göre, fotoğrafta uzun uzuvlara sahip yaratığın, Buff kasabasındaki Bears Ears Ziyaretçi Merkezi yakınında yıldızlararası bir çizgi gibi bir tarla boyunca hızla koştuğu görülüyor. Kozmik chupacabra, komplo teorisyenlerinin folyo şapkalarını tam direğe bırakıp diğerlerini korkuturken - TikTok'taki yorumcular bunu "çok korkutucu" ve "çılgın" olarak adlandırırken, bir Reddit kullanıcısı onu "ürkütücü" olarak etiketledi - çıplak figürün kimliği biraz tuhaftı. bir hayal kırıklığı.

Çalılıkların arasında duran şeyi herkes elleri budaklanmış bir insan zannetti. Asıl gerçek çok sonra ortaya çıktı - Resim : 1

TUHAF BİR ŞEYDİ

Çıplak vücut hırsızı aslında hayvanları ve istenmeyen ziyaretçileri savuşturmak için kullanılan bir tür korkuluk görevi gören tuhaf bir heykeldi. Buff kasabasındaki pek çok tuhaf figürden biriydi. Korkuluklardan bahsetmişken, Google Haritalar aynı zamanda Finlandiya'daki bir tarlada toplanmış yaklaşık 1000 kuş caydırıcıyı gösteren tüyler ürpertici bir resme de ev sahipliği yapıyor; sanatçı Reijo Kela'nın "Sessiz İnsanlar" adlı sinir bozucu eseri.

Çalılıkların arasında duran şeyi herkes elleri budaklanmış bir insan zannetti. Asıl gerçek çok sonra ortaya çıktı - Resim : 2

RAHATSIZ EDİCİ KORKULUKLAR

Rahatsız edici korkuluklar, Google Street View'da ortaya çıkan tek olağandışı görsel değil. Ağustos ayında bir kadın, Akron, Ohio'da bir adamın bisikletle bir ceset taşıdığını gösteren bir GSV resmini Facebook'a yükledikten sonra gerçek suç hayranlarının salyaları akmıştı. Ancak yerel halk, fotoğrafın çekildiği yerin yakınında kamp kuran çok sayıda evsiz insan göz önüne alındığında, ceset torbasına benzeyen nesnenin aslında bir çadır olabileceğini öne sürdü. Google Caddesi'ndeki diğer önemli kabuslar arasında Sudan çölünde bir çift dev dudak, Avustralya açıklarında bir hayalet ada ve bir Romanya UFO'su yer alıyor.