Çamurdaki ayak izlerini takip edip peşlerine düştüler…Şehir merkezine kadar indiklerini gördüler

Kastamonu’nun Taşköprü ve Küre ilçesinde gezintiye çıktıklarında çamurlarda gördükleri ayak izlerini takip ettiler. Ayak izlerini takip eden baba oğul şehir merkezine kadar inen ayıları gördü. Hemen kayda alarak seslenen baba ve oğlunu gören ayılar köylülerden ürkerek hızla ormanlık alana doğru uzaklaştı.

Çamurdaki ayak izlerini takip edip peşlerine düştüler…Şehir merkezine kadar indiklerini gördüler

Havaların ısınmasıyla beraber ayılar uyanarak etrafta görünmeye başladı. Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Çadresi köyünde ayak izlerini takip eden baba oğul şehir merkezine kadar inen ayıları gördü.  Köyde gezintiye çıkan baba ve oğlu, karşılaştıkları ayıya, “Gel oğlum, kocaoğlan gel” diye seslendi. Ayı ise, kendisine seslenen köylülerden ürkerek hızla ormanlık alana doğru uzaklaştı.

 Çamurdaki ayak izlerini takip edip peşlerine düştüler…Şehir merkezine kadar indiklerini gördüler - Resim : 1

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Cide ilçesine bağlı Köseli köyünde de bir aracın önüne ayı çıktı. Şahıs, aracının önünde bir süre koşan ayıyı takip etti. Ayı, ardından ormanlık alana doğru kaçarak gözden kayboldu. O anlar cep telefonuyla görüntülendi. Küre ilçe merkezinde de aç kalan ayı, şehir merkezine kadar indi. Küre ilçe merkezine kadar inan ayıyı, çevreden geçen bir vatandaşlar cep telefonuyla görüntüledi.  

Çamurdaki ayak izlerini takip edip peşlerine düştüler…Şehir merkezine kadar indiklerini gördüler - Resim : 2

Çamurdaki ayak izlerini takip edip peşlerine düştüler…Şehir merkezine kadar indiklerini gördüler - Resim : 3