CANLI İZLE Alanyaspor Ç. Rizespor

Türkiye Süper Lig 31. haftasında Alanyaspor ile Ç. Rizespor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alanyaspor Ç. Rizespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alanyaspor Ç. Rizespor

Türkiye Süper Lig 31. haftasında Alanyaspor ile Ç. Rizespor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Alanyaspor Ç. Rizespor maçı Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak. Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alanyaspor Ç. Rizespor Alanyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalıyor. Ç. Rizespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alanyaspor Ç. Rizespor - Resim : 1

ALANYASPOR-Ç. RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ALANYASPOR-Ç. RİZESPOR CANLI İZLE

İşte Alanyaspor Ç. Rizespor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ALANYASPOR Ç. RİZESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER...

Aytemiz Alanyaspor: Marafona | Juanfran, Milunovic, Awaziem, Borja | Emre, Novais, Efkan | Efecan, Candeias, Oğuz.

Çaykur Rizespor: Gökhan | Sabo, Holmen, Ponck, Cemali | Fernandes, Phiri | Boyd, Boldrin, Alper | Cisse

ALANYASPOR-Ç. RİZESPOR SAKAT VE CEZALILAR

Alanyaspor: Wilson Eduardo (Sakatlık)

Ç. Rizespor: Fabricio Baiano (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

ALANYASPOR-Ç. RİZESPOR İDDİA ORANLARI

Alanyaspor: 1.41

Beraberlik: 3.55

Ç. Rizespor: 4.70

2,5 gol üstü: 1.45

2,5 gol altı: 2.08

CANLI İZLE Alanyaspor Ç. Rizespor - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Çaykur Rizespor ile oynadığı dokuz Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Alanyaspor (4B 3M), bu galibiyetleri Karadeniz ekibini konuk ettiği son iki karşılaşmada aldı (Ekim 2019'da 5-2 & Şubat 2021'de 2-1).

Bu sezon Alanyaspor'u konuk ettiği Süper Lig maçını 2-0 kazanan Çaykur Rizespor, 2016/17'den bu yana ilk kez rakibine karşı lig dublesi yapmak istiyor.

Alanyaspor'un en az beş Süper Lig maçında rakip olduğu takımlar arasında hiçbir karşılaşmada kalesini gole kapatamadığı tek ekip Çaykur Rizespor (9 maç, 13 gol).

Süper Lig'deki dört maçlık puan hasretini Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek sonlandıran Çaykur Rizespor, 2022 senesinde ilk kez üst üste iki galibiyet almak istiyor.

Süper Lig'de oynadığı son 10 maçın altısını kazanan Alanyaspor (2B 2M) bu galibiyetlerde 20 gol atarken, puan kaybettiği dört karşılaşmada 12 gole izin verdi.

Süper Lig'in 2021/22 sezonunda en fazla net gol pozisyonu üreten takım Alanyaspor (90), bu süreçte rakiplerine en fazla isabetli şut fırsatı tanıyan ekip ise Çaykur Rizespor (166).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan Türk oyuncu konumundaki Efecan Karaca (10), daha önceki iki sezonun toplamında verdiği gol pası sayısını yakaladı (2019/20'de 4 & 2020/21'de 6).

Alanyaspor'un Süper Lig'de attığı son beş golün dördünde pay sahibi olan Tayfur Bingöl (3 gol & 1 asist), bu sezon dokuz gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 6 asist) ve daha önceki dört sezonun toplamında ulaştığı sayıyı geride bıraktı (6 gol & 1 asist).

Süper Lig'de Alex de Souza'dan (Mayıs 2011 vs Ankaragücü) bu yana bir maçta üç penaltı golü atan ilk isim olan Joel Pohjanpalo (vs Trabzonspor), lig tarihinde oyuna sonradan girdiği karşılaşmada hat-trick yapan ilk Çaykur Rizespor oyuncusu oldu.

Yabancı teknik direktörlere konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Bülent Korkmaz (1M), daha önceki 11 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bırakmak istiyor (2G 2B 7M).